Jabra presenterar de nya over-ear hörlurarna Jabra Elite 45h på CES 2020

Jabra, ledande leverantör av ljudlösningar för privatpersoner och kontoret, presenterar Jabra Elite 45h, designade för att vara bäst i klassen av trådlösa over-ear hörlurar.

Jabra presenterar de nya over-ear hörlurarna Jabra Elite 45h på CES 2020 1De har en otrolig batteritid på upp till 40 timmar på en enda laddning, med stora högtalare som ger dig en riktigt bra musikupplevelse. Elite 45h har funktionen Jabra MySound, en innovativ ny teknik skapad av Jabras systerbolag GN Hearing. MySound skapades för att kunna optimera och anpassa ljudupplevelser efter individuella preferenser. Med det konkurrenskraftiga priset på endast 999 SEK, så utlovas Jabra Elite 45h att vara bäst i sin kategori av over-ear hörlurar på CES 2020.

Jabra Elite 45h har en komfortabel design som är både elegant och trendig. Skapade av premiummaterial, är den lätta huvudbågen följsam och har mjuka ovalformade öronkåpor som formas efter dina öron för ökad komfort. Hörlurarna är bekväma att använda, har mycket bra ljud och kan användas hela dagen.

Jabra MySound

Vi har alla väldigt olika hörsel och Elite 45h skapades med detta i åtanke. Oavsett dina personliga preferenser kommer dessa hörlurar att passa dig. Jabra har utnyttjat sitt systerbolags GN Hearings (tillverkare av hörselapparater) kunskap om hörsel, för att kunna skapa en personlig ljudupplevelse.

För att använda Elite 45h krävs det att användaren använder Jabra Sound+appen där de får göra ett test som inkluderar en serie av pipande ljud. Efter det anpassas musiken för ett personligt ljud genom MySound som ställer in hörlurarna baserat på varje användares personliga ljudprofil. Elite 45h är det första hörlurarna med MySound, true wireless hörlurarna Elite 75t och de nya Elite Active 75t kommer att få den funktion under det andra kvartalet år 2020.

Kompakt design med bra ljud

Elite 45h är perfekt för dig på språng, du kan ta med dig hörlurarna överallt. Den kompakta och vikbara designen är bärbar vilket gör det möjligt för dig att använda hörlurarna oavsett vart du är med den långa batteritiden. Elite 45h har ett batteri som räcker i hela 40 timmar på en enda laddning. Om du inte har mycket batteri kvar kan du få hela åtta timmars batteritid på endast 15 minuters laddningstid.

De kraftfulla högtalarna i Elite 45h tillsammans med flertalet mikrofoner gör dessa over-ear hörlurar till de bästa för både samtal och musik. De stora högtalarna gör att musik kan spelas medan de två mikrofonerna tar bort buller runt omkring dig så du kan ringa kristallklara samtal oavsett vart du är.

– För dagens konsumenter är mobilitet mycket viktigt. När de pendlar till och från jobbet flera gånger om dagen är det viktigt med kvalitativt ljud för musik och samtal, säger René Svendsen-Tune, VD på Jabra. Vi är glada över att kunna presentera de nya Elite 45h som har skapats med pendlaren i åtanke. Det här är den första produkten som har vår nya funktion MySound för personlig anpassning. Vi har nyttjat våra många år av ljudkunskap för att skapa de mest bärbara, hållbara, kraftfulla och kompakta hörlurarna som inte kostar skjortan!

Nyckelfunktioner och specifikationer:

  • Optimera musikupplevelsen och anpassa den till dina förutsättningar med hjälp av MySound
  • Över åtta timmars batteritid med endast 15 minuters laddningstid, med totalt 40 timmar på en hel laddning
  • Stora 40mm högtalare som ge kraftfullt ljud
  • Lätta och bärbara med en vikt på 170g
  • Hörlurarna behöver endast vikas en gång för att de ska bli platta, de får lätt plats i väskan
  • Stödjer Bluetooth 5.0 för en förbättrad anslutning
  • Tvåmikrofonsteknik för kristallklara samtal även i bullriga och blåsiga miljöer
  • Nå Amazon Alexa*, Siri® och Google Assistant med en enda knapptryckning

Pris och tillgänglighet

Jabra Elite 45h finns tillgängliga i mars 2020 hos utvalda återförsäljare, rekommenderat pris 999 SEK. Hörlurarna kommer att finnas tillgängliga i fem färger: Titanium/Svart, svart (säljs exklusivt hos Best buy i USA), Guld/Beige, Marinblå och Koppar/Svart (exklusivt för Amazon).