Jetpak väljer QD som extern IT Servicedesk
Hem LEVERANTÖR Jetpak väljer nu QD som extern IT Servicedesk

Jetpak väljer nu QD som extern IT Servicedesk

Publicerat av: Redaktionen

Jetpak är den ledande aktören inom tidskritiska expressleveranser i Norden.

Med representation på fler än 140 orter, 950 budbilar och cirka 4000 flygkombinationer per dygn erbjuder de den nordiska marknaden en heltäckande infrastruktur.

Jetpak specialiserar sig på flygbaserade långdistansleveranser från dörr till dörr och är primärt verksam inom B2B-segmentet.

Jetpak väljer QD som extern IT ServicedeskJetpak, vars mission är att tillhandahålla tidskritiska transportlösningar inom samma dags- och nästa dags-marknaden inom Norden och Europa, behövde en ny partner som kan hjälpa dem med användarsupport. De har nu valt QD som ny IT-partner och vi kommer att leverera vår tjänst extern IT Servicedesk. Valet föll på QD som en partner med perfekt storlek och fokus på en kundnära leverans.

Vi ska leverera användarsupport till Jetpak i nära samarbete med Jetpaks egna IT-personal

– Jag är verkligen stolt över att Jetpak har valt QD som leverantör av IT-Servicedesk som tjänst. Att få möjlighet att arbeta med ett marknadsledande företag inom sin bransch stärker verkligen vår position som den perfekta IT-partner för medelstora företag. Jetpak ser till att du inte behöver bekymra dig för dina leveranser, och vi ser till att de inte behöver bekymra sig för sin IT användarsupport. Vi är båda bäst på det vi gör och det fokuset tror jag kommer hjälpa oss att utvecklas tillsammans, säger Daniel Furmarker, VD på QD Sverige AB.

– Jetpak har valgt QD som partner på vores service desk, da de har erfaring med vores IT miljö og en professionel tilgang til support af vores brugere. QD er fleksible og giver Jetpak mulighed for at vokse på support i takt med Jetpaks vækstambitioner, säger Bjarne Gertz, CIO på Jetpak.

– Vår långa historik med att leverera IT-Servicedesk som tjänst tillsammans med vårt fokus på flexibla avtal utan bindningstid där du kan skala upp och ner din leverans från QD beroende på hur dina behov förändras har bidragit till att vi är rätt partner för Jetpak, säger Lars Grundström, vice VD och Sälj & Marknadschef på QD Sverige AB.

Jetpak erbjuder snabba, enkla och precisa lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpaks unika kunderbjudande möjliggör en dynamisk beställningsprocess som i realtid ändras för att optimera tids- samt prisaspekten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00