Logitech Rally Bar Huddle - för inkluderande mötesupplevelser i små mötesrum
Hem NYHETERTECH NEWS Logitech Rally Bar Huddle – för inkluderande mötesupplevelser i små mötesrum

Logitech Rally Bar Huddle – för inkluderande mötesupplevelser i små mötesrum

Publicerat av: Redaktionen

Ny allt-i-ett konferenskamera med AI-funktioner främjar delaktighet och skalbarhet i ”huddle rooms”

– Nu lanserar Logitech Rally Bar Huddle: en förstklassig allt-i-ett konferenskamera för små mötesrum, och det senaste tillskottet i Logitechs portfölj av konferenskameror.

-Rally Bar Huddle är designad för att leverera högkvalitativa videkonferensmöten där alla mötesdeltagare inkluderas likvärdigt, oavsett var de befinner sig. Kameran är snabb att konfigurera, enkel att använda och lätt att integrera med Tap IP genom CollabOS.

”Huddle rooms” alltmer populärt

I takt med att företag designar om sina kontor och skapar fler utrymmen för att tillgodose ett välfungerande hybridsamarbete, har så kallade ”huddle rooms” blivit populärt. Ett huddle room är ett litet mötesrum utrustat med ljud- och videoteknik som företag använder vid snabba teammöten, dessa är ett alternativ till stora konferensrum som oftast kräver förhandsbokning. Enligt analysföretaget Futuresource planerar 68%* av företag att investera i ljud- och videoteknik för små mötesrum och huddle rooms.

– Huddle rooms dyker upp snabbare än företagens förmåga att utrusta dem med rätt teknik för hybridarbete. Vi designade Rally Bar Huddle från grunden för att ha den optimala AI-funktionaliteten för att erbjuda inkluderande och moderna möten, till ett pris som är överkomligt för varje enskilt huddle room, säger Scott Wharton, general manager för Logitech B2B.

Designad för rum med upp till sex personer

Rally Bar Huddle är designad för rum med upp till sex personer för att säkerställa att varje deltagare syns och hörs tydligt. Med inbyggd AI-videointelligens och 4K-bildkvalitet känner sig även distansarbetare välkomna i konversationen. Ljudet i Rally Bar Huddle är två gånger högre än Logitech MeetUp, på grund av det omdesignade ported-audio systemet. Sex mikrofoner med strålformade element och AI-baserad brusreducering ger en avancerad ljudupptagning och skapar en naturlig mötesupplevelse, även för anställda som arbetar på distans.

Bättre upplevelse med AI-funktioner

Logitech Rally Bar Huddle - för inkluderande mötesupplevelser i små mötesrumKontinuerliga mjukvaruförbättringar och uppdateringar gör Rally Bar Huddle smartare, samt inkluderar en mängd avancerade funktioner. RightSight 2, till exempel, ger teamet tillgång till AI-funktioner som Speaker View, som upptäcker och visar den aktiva talaren samtidigt som den visar hela rummet. Liksom Grid View ger varje deltagare lika representation genom att fånga ansikten och zooma in på varje enskild person så att de får en egen ruta på skärmen, samt integrering med Zoom Rooms Smart Gallery, Microsoft IntelliFrame med mera.

Enkel installation

Rally Bar Huddle kan användas på tre sätt. Den fungerar både med en dedikerad Windows- eller ChromeOS-dator, i BYOD-läge, eller via videokonferensapplikationer som stöds på enheten i appliance mode utan en extern dator. Rally Bar Huddle är kompatibel med ledande videokonferensplattformar, inklusive Microsoft Teams, Zoom och Google Meet.

Rally Bar Huddle är enkel att installera, IT-team kan ta den ur lådan och få ett funktionellt mötesrum på bara några minuter. Efter installationen kan IT-team övervaka rummets funktionalitet, distribuera uppdateringar och ändra inställningar genom molnbaserade Logitech Sync. Med Sync Insights kan teamen dessutom bedöma hur mötesutrymmen används över tid.

En personlig touch

Rally Bar Huddle är enkel att anpassa till företagets egna önskemål, dels med specialinställningar dels med anpassning till kontorets inredning. Det benvita tygfodralet ger ett alternativ till standardfärgen grafit, fodralet är dessutom lätt att rengöra och hjälper därmed till att hålla konferenskameran ren i vård- och utbildningsmiljöer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00