Lookout rapporterar starkt resultat och fortsätter att växa
Hem LEVERANTÖR Lookout rapporterar starkt resultat och fortsätter att växa

Lookout rapporterar starkt resultat och fortsätter att växa

Publicerat av: Redaktionen

Omsättningen för Lookout, Inc, en leverantör av säkerhetslösningar för användarenheter och molnet, växte med 56 procent under 2021.

Även antalet kunder ökade kraftigt.

Samtidigt fick företaget en investering av BlackRock på 150 miljoner dollar som ska användas för att växa ytterligare.

Lookouts räkenskapsår slutade den 31 januari i år. De rapporterar nu att omsättningen ökade med 56 procent och att deras nya lösning för Security Service Edge (SSE) är en viktig del av denna tillväxt. Detta menar företaget beror på att det finns en stor efterfrågan på säker access till SaaS-applikationer, verksamheters egna appar och webben.

Lookout rapporterar starkt resultat och fortsätter att växa

Jim Dolce, vd på Lookout

”Vårt resultat ser starkt ut, vilket visar att vi gjort framsteg i fråga om den strategi som vi slog fast i början av året. Det har gått bra att växa organiskt samtidigt som vi också utvidgat vår produktportfölj genom att vi köpt företag,” säger Jim Dolce, vd på Lookout. ”Vi har dessutom kunnat utvidga vår räckvidd på marknaden med hjälp av bra partnerskap som gjort det möjligt att nå nya kunder.”

Lookout menar också att det varit positivt att deras köp av CipherCloud i mars 2021 kunnat leda till att de fått en placering som ”visionär” i Gartner®s Magic Quadrant™ 2022 för Security Service Edge.

I maj 2022 kunde Lookout även slutföra köpet av SaferPass, en leverantör av identifieringslösningar online. Detta företags teknik kommer också integreras i Lookouts produkter.

Förra året släppte Lookout sin nya Secure Web Gateway (SWG), vilket var den sista delen som krävdes för att göra SSE-plattformen komplett. Företaget kan nu kombinera CASB, ZTNA och SWG för att skydda känslig information. Lookout fortsatte samtidigt att utvidga sin redan väletablerade lösning för mobila hot – Lookout Mobile Endpoint Security. Denna fick flera nya funktioner under året.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00