ESSIQ stärker upp i Stockholm med ny regionchef
Hem KVINNOR INOM TECH Maria Ghildiyal som ny regionchef för ESSIQ Öst

Maria Ghildiyal som ny regionchef för ESSIQ Öst

Publicerat av: Redaktionen

Teknikkonsultföretaget ESSIQ har sedan starten 2005 i Göteborg etablerat sig i både Stockholm och Malmö.

För att uppnå målet att fortsätta växa utanför huvudkontoret anställs nu Maria Ghildiyal som ny regionchef för ESSIQ Öst.

ESSIQ har idag 80 aktiva kunder inom en rad olika branscher och består av 200 medarbetare. Företaget satsar nu på att fortsätta växa utanför huvudkontoret i Göteborg med målet att Stockholm och Malmö tillsammans ska stå för 50 procent av bolagets omsättning. Som en del i satsningen anställs Maria Ghildiyal som ny regionchef för ESSIQ Öst.

ESSIQ stärker upp i Stockholm med ny regionchef

Maria Ghildiyal

– Det känns spännande och som helt rätt riktning i min karriär att börja som regionchef på ESSIQ. Det som imponerar mest på mig är företagskulturen och gemenskapen. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet sätta upp tydliga mål och sedan driva mot att uppnå dem, säger Maria Ghildiyal, regionchef ESSIQ Öst.

Maria Ghildiyal har en bakgrund som enhetschef på det internationella ATIC-företaget Intertek och har tidigare jobbar inom olika kommersiella roller på certifieringsbolaget Bureau Veritas.

Som regionchef ESSIQ Öst kommer hon att vara en länk mellan huvudkontoret i Göteborg och verksamheten i Stockholm med fokus på att bredda marknaden och få ESSIQ Öst att växa.

– Att välkomna Maria innebär en nystart för vår verksamhet ESSIQ Öst. Vi ser fram emot att ta del av hennes kompetens, struktur och drivkraft för att leverera mot verksamhetsmålen, säger Jonas Sohtell, vd för ESSIQ AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00