Hem Kvinnor på Kanalen Marie blir ny förvaltningschef med ansvar för Teknisk Service

Marie blir ny förvaltningschef med ansvar för Teknisk Service

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Marie Stensson har anställts som ny förvaltningschef med ansvar för Teknisk Service.

Marie blir ny förvaltningschef med ansvar för Teknisk Service 2

Marie Stensson

Hon kommer närmast från en tjänst som kvalitetschef på Paroc i Hällekis. Hällekis är även där Marie bor tillsammans med sin familj. Hon tillträder sin tjänst under senare delen av våren.

Vad var det som lockade dig att söka till oss?

Chansen att få bidra till någonting större och få vara del av en helhet. Det lockar också att få vara med och ta ansvar över de samhällskritiska funktioner som förvaltningen ansvarar för och se till att de fungerar.

Vad ser du som dina viktigaste uppgifter framåt?

Jag ser olika delar. Dels att arbeta vidare med reningsverksfrågan, dels att säkerställa att vårt nya avfallshanteringssystem fungerar som det ska. Den tredje delen är att arbeta med avtalsvård och att strukturen runt de frågorna hanteras väl. Sedan är det självklart viktigt att vi har samsyn inom teknisk service och kommunen som helhet så vi kan dra nytta av de synergieffekter det kan ge.

Vad är ditt intryck av Lidköping som arbetsgivare så här långt?

Jag har mött många fantastiskt trevliga människor och har fått ett gott intryck.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>