Netgain expanderar – öppnar kontor i Malmö
Hem Nyheter Netgain expanderar – öppnar kontor i Malmö

Netgain expanderar – öppnar kontor i Malmö

Publicerat av: Redaktionen

För att möta en ökad efterfrågan öppnar Netgain nu även ett kontor i Malmö och vi räknar med att rekrytera ett 20-tal nya medarbetare de närmaste åren.

Etableringen är ett led i vår tillväxtplan, där målet är att dubbla omsättningen på tre år.

– Det här ger oss goda möjligheter att fortsätta växa i regionen. Dels kan vi växla upp befintliga kundrelationer, dels vill vi ha kapacitet att kunna välkomna nya uppdragsgivare, säger Mats Berthem, VD på Netgain.

Digitalisering allt viktigare

Expansionen i Malmö följer tillväxtplanen som innebär att vi ska växa i den södra delen av Sverige och även utomlands. De senaste åren har vi fått fler och fler kunder i regionen vilket gör Malmös geografiska läge extra intressant.

Netgain expanderar – öppnar kontor i Malmö

Mats Berthem, VD på Netgain

– Med ett starkt team i regionen kommer vi att vara en ännu större drivkraft inom digitalisering och automatisering av verksamheters processer och tjänster. Ett kontor i Malmö ligger också helt i linje med bolagets strategi att vara närvarande där vi verkar. Lokal förankring nära våra kunder har varit en framgångsfaktor, både för Netgain och våra kunder, säger Mats.

Vi tänker bli bäst på automatisering

Genom att automatisera och effektivisera affärsprocesser frigörs tid och resurser hos våra kunder. Det leder även till en bättre användarupplevelse, högre kvalitet, bättre säkerhet och ökad hållbarhet.

– Nästa steg i utvecklingen är Intelligent Automation. Där har vi valt att satsa på plattformen ServiceNow som en viktig del att kunna hjälpa våra kunder med automatisering. Därför söker vi nya medarbetare som vill bli bäst på plattformen och Intelligent Automation, säger Mats.

Netgain är en del av CombinedX, en familj av kunskapsbolag inom digitalisering och automatisering. Med totalt 500 specialister på 10 orter i Sverige och Norge är vi med andra ord stora nog för att kunna leverera, men tillräckligt små för att bry oss om våra kunder – på riktigt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>