Nordlo rekryterar Sandra Fältén Lindblad som ny vd på Nordlo City
Hem KVINNOR INOM TECH Nordlo rekryterar Sandra Fältén Lindblad som ny vd

Nordlo rekryterar Sandra Fältén Lindblad som ny vd

Publicerat av: Redaktionen

Nordlo rekryterar den tidigare Microsoft- och Iver-chefen Sandra Fältén Lindblad som ny vd på Nordlo City, vars verksamhet främst finns i Stockholm och Göteborg.

– Sandra är en tydlig ledare med stort hjärta som brinner för nära relationer till de hon arbetar med, både kunder och kollegor. Tillsammans kommer vi fokusera på fortsatt tillväxt och hög kvalitet i alla leveranser, säger Bengt-Göran Kangas, affärsområdeschef på Nordlo National.

För drygt ett år sedan rekryterades Bengt-Göran Kangas som chef för affärsområdet Nordlo National, där bolaget Nordlo City ingår. Nordlo National vänder sig till stora och medelstora företag samt organisationer i Sverige. Nu stärks teamet genom att rekrytera Sandra Fältén Lindblad för att ta över jobbet som vd på Nordlo City.

Nordlo rekryterar Sandra Fältén Lindblad som ny vd på Nordlo City

Sandra Fältén Lindblad vd på Nordlo City

– Jag drivs av att förstå kundernas affärer, att arbeta nära dem och kunna leverera det lilla extra. Nordlo har det arbetssättet, så jag ser fram emot ett högt tempo med både stora utmaningar och härliga möten med kunder och kollegor, säger Sandra Fältén Lindblad, tillträdande vd Nordlo City.

Sandra har verkat inom IT i över 20 år och kommer närmast från Iver där hon hade försäljningsansvar och innan var ansvarig för verksamheten i Stockholm och Örebro med 350 medarbetare. Före det arbetade hon på Microsoft i sju år med Software Asset Management inom säljorganisationen.

– Jag har mött Nordlo i olika sammanhang och alltid fått en härlig känsla och ett professionellt intryck av personerna jag träffat. Att skapa värde i relationer finns i mitt DNA, jag trivs med att röra mig mellan kunder och kollegor och arbeta tillsammans med människor.

Struktur och kundrelationer är betydande delar i Sandra Fältén Lindblads energirika verktygslåda, men lika tungt väger kreativitet och att tänka utanför boxen.

– När man möter kunden behöver man jobba på olika sätt och med en personlig touch. Nordlos modell ger jättebra resultat och nöjda kunder, de lyckas kombinera struktur med att behålla olikheter och personligheter, säger Sandra Fältén Lindblad, tillträdande vd Nordlo City.

Sandra Fältén Lindblad börjar som vd på Nordlo City 27 februari 2023 och kommer att ingå i ledningsgruppen för affärsområdet Nordlo National.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00