Nu skapas världens bästa plattform för live och tävlingsfiske
Hem NYHETEREFTER JOBBET Nu skapas världens bästa sportfiske-plattform för live och tävlingsfiske

Nu skapas världens bästa sportfiske-plattform för live och tävlingsfiske

Publicerat av: Redaktionen

FishChamps inleder ett samarbete med Fishr, för att öka takten i visionen att skapa världens bästa sportfiske-plattform med fokus på tävlingsfiske, livefiske och streaming.

FischChamp har med sina fler än 10.000 svenska användare en självklar position som en ledande aktör för att hantera fisketävlingar och livefiske bland svenska sportfiskare.

När man nu inleder ett samarbete med Fishr, som utvecklat en tjänst för live streaming och Pay-per-View av fiskeupplevelser, så gör man det för att kunna ge både befintliga och nya användare en mer komplett tjänst inom sportfiskeområdet.

“ Vi tänker skapa världens bästa plattform för live- och tävlingsfiske, det är inte mer komplicerat än så, säger FischChamps VD, Robert Olofsson ”

Genom att kombinera FischChamp med Fishrs unika lösning för live streaming ges användarna möjligheten att på fler sätt än någonsin dela med sig av sina fiskeupplevelser, precis när de händer. Det blir också möjligt att skapa ännu mer intressanta fisketävlingar, oavsett var deltagarna eller åskådarna befinner sig.

Nu skapas världens bästa plattform för live och tävlingsfiske

Gareth bagley VD för fishr.tv tillsammans med Graeme Mckenzie fishr.tv Co-Grundare och Robert Olofsson VD fishchamp

Det mycket kraftiga intresset för sportfiske har tagit flera stora steg under de senaste åren. Och med allt fler utövare, som spenderar såväl mer tid som resurser på sitt fritidsintresse, så är det naturligt att kraven på digitala lösningar för att kunna dela med sig av fiskeupplevelser ökar.

Bolagens samarbete har redan inletts och kommer att leverera marknadsledande, digitala fiskeupplevelser. Inte bara till kunder inom Europa utan även till andra marknader över hela världen.

“ Jag ville skapa en möjlighet att dela med mig av mina upplevelser, även för den som inte sitter i båten tillsammans med mig, därför skapade jag Fishr, säger Gareth Bagley, grundare av tjänsten. När jag träffade Robert Olofsson så kände jag att allt föll på plats. Tillsammans kan vi erbjuda någonting som ingen hittills har lyckats att ta fram för sportfiskarna ”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00