Ny affär inom offentlig sektor för Iver
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Ny affär inom offentlig sektor för Iver

Ny affär inom offentlig sektor för Iver

Publicerat av: Redaktionen

Iver är vinnare i Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster.

Avtalet sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ett år.

Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster är ett viktigt steg i kommunens fortsatta digitaliseringsprocess.

Iver är vinnare i Värmdö kommuns upphandling av IT-drifttjänster. Iver ska bland annat leverera serverkapacitet och drift samt support- och samverkanstjänster. Införandeprojektet har påbörjats och driftsättning sker succesivt.

– Genom vårt avtal med Iver kan vi förbättra tillgängligheten och motsvara de krav som vår verksamhet ställer. Detta är också en viktig del i en stabil och framtidssäker grundläggande infrastruktur, en förutsättning för kommunens pågående transformationsarbete mot att bli ett smartare Värmdö, säger Ulf Herkommer, IT-chef på Värmdö kommun.

– Vi är förstås mycket glada över att vi vinner ytterligare kunder och marknadsandelar inom offentlig sektor. Offentlig sektor är en av våra prioriterade vertikaler där vi ska växa kraftigt som partner och leverantör. Under upphandlingen har vi lyckats visa att vi har ett arbetssätt och ett modernt och attraktivt erbjudande som ger Värmdö kommun rätt förutsättningar för sin fortsatta digitaliseringsprocess, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00