Ny storaffär när Martin & Servera väljer Iver som ny IT-partner
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Ny storaffär när Martin & Servera har valt Iver som ny IT-partner

Ny storaffär när Martin & Servera har valt Iver som ny IT-partner

Publicerat av: Redaktionen

Martin & Servera-gruppen, Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök, har valt Iver som ny IT-partner.

Avtalet sträcker sig över fem år och beräknas vara värt cirka 85 mkr.

Martin & Servera-gruppen, som består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Fällmans Kött, har valt Iver som ny IT-partner. Det nya avtalet sträcker sig över fem år.

Iver kommer att leverera en komplett infrastrukturlösning baserat på sin referensarkitektur där säkerhet och automation är de viktigaste grundpelarna. Lösningen innehåller komplexa servermiljöer baserat på x86-arkitektur samt IBMi. I Ivers leverans till Martin & Servera ingår även cybersäkerhetstjänster, arbetsplatstjänster och managering av publika molntjänster.

– I vår upphandling sökte vi efter en leverantör med bred erfarenhet och stor vana av en nordisk IT-leverans. Under processen blev det tydligt att Iver är rätt partner för oss och vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Erik Ericson, Drift- & Teknikchef, på Martin & Servera.

Ny storaffär när Martin & Servera väljer Iver som ny IT-partner– Vi har under upphandlingen fokuserat på att ta fram ett förslag som uppfyller de höga krav som Martin & Servera har på informationssäkerhet, kostnadseffektivitet och automation för att kunna stötta dem i deras fortsatta digitala transformation. Vi är stolta över att få Martin & Serveras förtroende och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Carl-Magnus Månsson, vd på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00