Nya OBSBOT Tiny 2 är en intelligent 4K-webbkamera med känsla för detaljer
Hem NYHETERTECH NEWS Nya OBSBOT Tiny 2 är en intelligent 4K-webbkamera med känsla för detaljer

Nya OBSBOT Tiny 2 är en intelligent 4K-webbkamera med känsla för detaljer

Publicerat av: Redaktionen

OBSBOT lanserar Tiny 2, som med ny teknik fångar rörelser och färger mer naturligt än tidigare.

Den har automatisk spårning, zoom och manövrering genom handgester och talkommandon, och kombinerar allt till naturtrogen, levande 4K-video.

OBSBOT, ett av de ledande varumärkena inom intelligenta webbkameror, lanserar Tiny 2 som tack vare en ny sensor återger färger och rörelser helt naturligt. Den kan styras med rösten och gester samt har intelligent, automatisk spårning och zoom så att personen framför kameran alltid är i fokus.

Med sin nya, större och mer avancerade 1/1,5-tums CMOS-sensor fångar och återger OBSBOT Tiny 2 rörelser på ett naturligt sätt utan de hackiga och onaturliga bilder som är så vanliga på de flesta onlinemöten. Färgåtergivningen är också mer exakt tack vare den avancerade sensorn, vilket resulterar i en mer naturlig bild med bättre skärpa och mer verklighetstrogna detaljer.

Genom att kombinera en 2-axlig gimbal och OBSBOTs egen Deep Learning Neural Network-algoritm kan Tiny 2 automatiskt, snabbt och naturligt spåra personen framför kameran, oavsett om personen är i konstant rörelse eller sitter ner och är nästan helt stilla. Tekniken gör det också möjligt för webbkameran att zooma automatiskt, så att man kan vara säker på att de viktigaste detaljerna alltid är i fokus.

Den nya All-Pixel Auto Focus-tekniken gör att Tiny 2 kan fokusera upp till fyra gånger snabbare än andra webbkameror, vilket innebär att bilden förblir skarp oavsett om man tittar på flera föremål samtidigt eller om det finns flera personer framför kameran. Fokustekniken är optimerad för att fungera även i situationer där ljusförhållandena inte är optimala, utan att det påverkar detaljnivå, upplösning eller färgåtergivning.

Röststyrning och säkerhet

Nya OBSBOT Tiny 2 är en intelligent 4K-webbkamera med känsla för detaljerAnvändare som vill fokusera på sin presentation kan också utnyttja möjligheten att styra Tiny 2 med rösten, så att de snabbt och enkelt kan be kameran att fokusera, zooma eller stänga av. Om mötet inte tillåter att man använder rösten kan Tiny 2 dessutom styras på avstånd med arm- och handrörelser, vilket innebär att man smidigt kan be kameran att zooma in eller fokusera på enskilda detaljer.

För att alla användare av Tiny 2 ska känna sig trygga under och efter användningen har OBSBOT sett till att kameran uppfyller alla krav i Privacy Protection 2.0, en gemensam standard som garanterar att ingen information delas och därmed säkerställer användarnas integritet.

Dessutom finns funktionen ”Device Auto Sleep”, där användaren själv bestämmer hur lång tid som ska gå innan kameran automatiskt går i viloläge och fysiskt blockerar möjligheten att spela in. Det går också att få kameran att visa en specifik bild eller video när den är i viloläge.

Pris och tillgänglighet

OBSBOT Tiny 2 är tillgänglig från och med i dag hos utvalda återförsäljare, till det rekommenderade priset 4 499 kronor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00