Nya Veeam Backup ger kontroll och enkel återställning av kritisk data
Hem LEVERANTÖRVEEAM Nya Veeam Backup for Microsoft 365 v6 ger kontroll och enkel återställning av kritisk data

Nya Veeam Backup for Microsoft 365 v6 ger kontroll och enkel återställning av kritisk data

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, ledaren inom säkerhetskopierings-, återställnings- och datahanteringslösningar för modernt dataskydd, meddelar idag tillgängligheten av den senaste versionen av företagets snabbast växande Software as a Service (SaaS)-produkt — Veeam Backup for Microsoft 365 v6.

Den främsta säkerhetskopierings- och återställningslösningen för Microsoft 365 gör det möjligt för användarna att säkert säkerhetskopiera till vilken plats som helst, inklusive on-prem, i ett hyperscale-moln eller hos en tjänsteleverantör.

De nya funktionerna i v6 gör det möjligt för IT-avdelningar att spara tid tack vare färre återställningsförfrågningar och även sänka sina kostnader som ett resultat av effektivare säkerhetskopiering.

Nya Veeam Backup ger kontroll och enkel återställning av kritisk data– Veeam Backup for Microsoft 365 rapporterade en årlig tillväxt på 73 procent, med 8,5 miljoner användare som förlitar sig på Veeam för att skydda sina Microsoft 365-data, inklusive Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business och Microsoft Teams, säger Danny Allan, CTO och SVP of Product Strategi på Veeam. Inom alla SaaS-plattformar, inklusive Microsoft 365, äger och kontrollerar verksamheten sin egen data, och det är verksamhetens ansvar att skydda den. Tillväxten för Veeam Backup for Microsoft 365 är en indikation på att fler verksamheter inser vikten av att hantera och säkra sin data och konsekvent lita på Veeam för sina viktiga affärstillgångar.

50 procent av säkerhetskopierings- och SaaS-administratörer anger oavsiktliga raderingar som deras främsta anledning för att skydda Microsoft 365, och nämner den tid som går åt för att återställa användardata som en smärtpunkt på grund av frekventa oavsiktliga raderingar. Nya Veeam Backup for Microsoft 365 v6 introducerar en självbetjäningsportal för återställning för Microsoft 365-miljöer, vilket ger IT-administratörer möjlighet att säkert delegera återställningar av e-post, filer och annat från en centraliserad funktion. Olika scenarier med återställningar, som enkla, oavsiktliga raderingar, kommer inte att kräva en IT-administratörs hjälp och kan göras oberoende av användare och/eller delegeras till en grupp återställningsoperatörer utan att behöva ge direkt åtkomst till backupservern – vilket sparar tid samtidigt som administrativ säkerhet bibehålls.

Microsoft 365-data genereras i snabb takt med över 300 miljoner betalande användare, och verksamheter lagrar allt mer data i takt med att lagringspolicyer utvecklas. Detta har skapat ett behov för företag att utnyttja objektlagring eftersom de behåller växande elektroniska immateriella rättigheter. För att möta denna efterfrågan har Veeam lagt till ytterligare stöd till Amazon S3 Glacier, Glacier Deep Archive och Azure Archive, för en sekundär kopia till en låg kostnad med långsiktig objektlagring och alternativ för olika lagringsperioder. Denna förbättring av integration för molnobjektlagring är utöver AWS S3, Azure Blob, IBM Cloud, Wasabi och andra S3-kompatibla leverantörer som redan ingått i tidigare utgåvor.

Veeam släppte den första versionen av Veeam Backup för Microsoft 365 i november 2016. Den fortsatta innovationen i den senaste versionen är utformad för att ytterligare accelerera Veeams ledarskap på Microsoft 365-marknaden för säkerhetskopiering. Nya Veeam Backup for Microsoft 365 v6 ger:

  • Automatisering och skalbarhet för företag och tjänsteleverantörer
  • Tidsbesparingar att hantera återställningar och inget behov att bygga och underhålla en egen portal
  • Förbättrad säkerhet med multifaktorautentisering (MFA)-åtkomst för att återställa data
  • Extra säker återställning med en sekundär kopia av data för objektlagring till en låg kostnad

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00