Nyttig iskall favorit
Hem NYHETEREFTER JOBBET Nyttig iskall favorit

Nyttig iskall favorit

Publicerat av: Redaktionen

En isglass som inte bara är nyttig utan dessutom är en perfekt träningskompis?

Jodå, ARGI+ popsicles är lätta att göra, goda att äta och peppar dig efter träningen.

Efter ett hårt träningspass kan det vara skönt att kyla ner sig. Vad kan då passa bättre än en isglass som inte bara svalkar utan även innehåller både L-arginin och flera viktiga vitaminer som stödjer din aktiva livsstil?

Forevers kosttillskott ARGI+ innehåller, förutom aminosyran L-arginin, till exempel vitamin B6 som bidrar till normal protein- och glykogenomsättning, och vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Här hittar du också vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning, liksom folsyra som bidrar till normal blodbildning. Allt förpackat i smidiga portionspåsar, perfekta att ha med i fickan eller träningsväskan.

Förutom att blanda med vätska och dricka så finns det en massa sätt att avnjuta din ARGI+ på. Här får du tips på en riktigt isig variant.

Nyttig iskall favorit

Efter träning kan det vara skönt att svalka sig med ARGI+ popsicles – njutning och kosttillskott i ett.

Ingredienser (2 st glassar):

  • 1 ARGI+ stick
  • 2 dl kokosvatten
  • Blåbär och ätbara blommor (valfritt)

Mixa allt i en blender, fyll upp i glassformar och frys över natten.

Vi tackar Anna Lindberg @memysmoothiesandlife för recept och bild.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00