PA Consulting stärker sitt fokus på transformation

Peter Wardell tillträder som partner på mangementkonsultföretaget PA Consulting (PA) och förstärker härmed vårt fokus i Sverige på digitalisering och sourcing.

PA Consulting stärker sitt fokus på transformation 1
Peter Wardell partner PA Consulting

Peter har bl.a. ett förflutet som CIO på Fora där han ansvarade för en omfattande transformation av deras IT-organsiation med allt från att ta fram och implementera en ny IT-strategi för att underlätta Foras digitala transformation.

Peter har mer än 25 års erfarenhet i rollen som strategisk rådgivare kopplat till stora transformationsprojekt med fokus på implementering av nya operativa modeller, processer, ERP-system och tjänster inom både privat och offentlig sektor. De senaste åren har digitala transformationer med utveckling av digital tjänster blivit ett allt vanligare inslag.

Peter är en av branschens främsta sourcingexperter med erfarenheter som täcker hela värdekedjan från strategi och design till upphandling och implementering av nya sourcingleverantörer och avtal. Listan med uppdrag är lång men omfattar flera kunder inom bank- och försäkring.

– Jag glädjer mig åt att få vara med och utveckla PA:s transformationsenhet med ett alltmer kundorienterat fokus framöver, säger Peter Wardell, partner på PA Consulting i Sverige.