Prevas fortsätter att satsa på tillväxt inom UX-enhet
Hem NYHETER Prevas fortsätter att satsa på tillväxt inom UX-enhet

Prevas fortsätter att satsa på tillväxt inom UX-enhet

Publicerat av: Redaktionen

Design där användaren står i centrum blir alltmer viktigt och behoven av kompetens inom User Experience (UX) är efterfrågat hos våra kunder.

Därför fortsätter Prevas att satsa på tillväxt inom UX-området och startar ett nytt team i Stockholm som ska jobba med användarupplevelser i olika former.

Prevas arbetar vi med att ta vara på teknikens och digitaliseringens möjligheter. Våra kunder finns i många branscher där flertalet av dem vill dra större nytta av de möjligheter som teknikutvecklingen skapar. Vår satsning på tillväxt i Stockholmsområdet inom UX-området möter behoven vi ser hos våra kunder.

Prevas öppnar upp nästa UX-enhet

Maron-Zeidan

– Det som binder oss samman är nyfikenheten på hur man med hjälp av teknik kan bidra till en bättre värld. Att lösa problem på nya innovativa sätt, och med användarnas perspektiv i fokus, skapar värdefullt mervärde för både våra kunder och deras kunder. På så sätt kan vi lyfta våra kunders produkter eller tjänster till nya nivåer, säger Maron Zeidan som etablerar och driver den nya enheten i Stockholm.

För ca tre år sedan startade Prevas sin lyckosamma satsning inom UX i Malmö, med Helena Gautam som ansvarig. Där har Prevas idag ett etablerat designteam med kunder inom bland annat traditionella industrier, Life Science och offentlig sektor.

– Vi ser framför oss att vi redan inom ett par år har ett team på 10–15 medarbetare i Stockholms-regionen med fokus på användarvänliga och smarta produkter, tjänster och lösningar. Som spänner över flera kompetensområden som exempelvis industri-, service- och UX-design samt UX-research och visuell design. Om du är nyfiken på att veta mer eller att vara med från start på denna spännande resa går det bra att kontakta mig, fortsätter Maron Zeidan.

Prevas verksamhet i Stockholm har över 280 medarbetare, där senaste tillskottet var förvärvet av BitSIM NOW. I Prevas projektutvecklingsprojekt tar vi ansvar för allt från innovation till utveckling och därefter verifiering, tester och förberedelser för produktion. Även expertkompetens inom medicintekniska regelverk och medicinteknisk certifiering.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00