AWS Molntjänster på Ingram Micro Cloud Marketplace
Hem DISTRIBUTÖRINGRAM MICRO Ingram Micro Cloud erbjuder nu även AWS molntjänster i Norden

Ingram Micro Cloud erbjuder nu även AWS molntjänster i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Ingram Micro Cloud erbjuder nu även AWS molntjänster i Norden som en del av den globala expansionen.

Ingram Micro Cloud meddelar idag att de adderar ett komplett utbud av Amazon Web Services, Inc. (AWS) produkter och tjänster till sitt nätverk av partners i Norden.

Detta stärker det globala utbudet på Ingram Micros Cloud Marketplace, ett av världens mest omfattande ekosystem av molnlösningar.

Ingram Micro Cloud, en AWS Advanced Consulting Partner och AWS-distributör , tillkännagav sitt globala Strategic Collaboration Agreement (SCA) med AWS i mars i år. Ett av de mest betydelsefulla målen för avtalet mellan bolagen är att stärka AWS och dess partners räckvidd. Som en del av den globala expansionen levererar Ingram Micro Cloud nu en komplett portfölj av AWS-lösningar till sina återförsäljare i Norden – utöver sina senaste lanseringar i Polen, Ungern, Frankrike, Mexiko, Australien och Nya Zeeland, som ingick i en serie av auktoriseringar under 2021.

Som ett resultat av ett globalt SCA med AWS förväntar sig Ingram Micro Cloud att dess stora nätverk av partners nu får nya möjligheter att utöka sitt IaaS-utbud (Infrastructure as a Service) och därmed kunna möta ännu fler av sina kunders behov.

AWS Molntjänster på Ingram Micro Cloud Marketplace-Distributionsöverenskommelsen mellan Ingram Micro Cloud och AWS i vår region är en stor strategisk milstolpe för oss”, säger Jonas Elmgren, VD på Ingram Micro i Norden. ”Att samarbeta ytterligare med AWS ger enorma möjligheter och ytterligare affärsvärde för våra kanalpartners inom molnets ekosystem genom att hjälpa dem att arbeta storskaligt och snabbt möta sina kunders affärsbehov”.

AWS och Ingram Micro Cloud samarbetar nu för att stärka upp Ingram Micro Clouds nuvarande erbjudande, samt utveckla nya kompetenser och resurser för att stödja partners i kundkontakten. Ingram Micro Cloud globalt för närvarande tillhandahåller exempelvis ett AWS Cloud Center of Excellence (CCoE)-team med 200+ AWS-certifieringar, AWS Professional Services, AWS Managed Services, AWS Well-Architected Services, AWS Operations and Billing Services m.m.

-Jag är glad att se AWS ansluta sig till vårt marknadserbjudande på den Nordiska marknaden. Det är en viktig pusselbit i vår Nordiska strategi och tillväxtmål. Jag är övertygad om att denna relation kommer att avsevärt bidra till accelerationen av as-a-service-modeller och kundernas molnmigrering”, säger Andreas Franzén, Affärsområdesansvarig Ingram Micro Cloud i Norden.

Ingram Micro Cloud täcker även ett flertal partneraktiverings- och supportinitiativ för att hjälpa AWS-partners att bygga en AWS-praxis genom partnerprogram som tillhandahåller engagemangsmodeller från början till slut – allt för att Ingram Micro Cloud ska kunna möjliggöra för SI:er (Systems Integrators ) och ISV:er (Independent Software Vendors) på sin resa i molnet.

Kontakta Ingram Micro Cloud angående aktuella AWS-erbjudanden på cloud@ingrammicro.se.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00