Rekordhög efterfrågan på molntjänster i kanalen
Hem Nyheter Rekordhög efterfrågan på molntjänster i kanalen

Rekordhög efterfrågan på molntjänster i kanalen

Publicerat av: Redaktionen

Ännu ett positivt kvartal för Veeam tack vare ökat intresse bland tjänsteleverantörer.

Peter_källviks6

Peter Källviks, Nordenchef på Veeam

Veeam Software, rapporterar nya rekordsiffror för sitt EMEA Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)-segment, som är särskilt utformat för hosting-, moln- och tjänsteleverantörer. Mellan Q1 2015 och Q1 2016 ökade omsättningen i EMEA med 78 procent.

Anledningen är att partners och kunder mer och mer efterfrågar specialiserade Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS)-lösningar. Under samma period ökade antalet hyrestransaktioner inom VCSP-segmentet med 65 procent. Från och med första kvartalet 2016 ingår fler än 5 900 tjänsteleverantörer i VCSP-segmentet i EMEA-regionen.

– Den fortsatta framgången för vårt segment för tjänsteleverantörer betyder att Veeam tar ännu ett steg mot målet att ha en årlig omsättning på 1 miljard dollar år 2018. Vi drar nytta av dessa nya affärsmöjligheter tillsammans med våra partners, i synnerhet kring molnbaserade DRaaS-erbjudanden. Framgången vi ser med VCSP-segmentet bidrar ytterligare till vår målsättning, säger Peter Källviks, Nordenchef på Veeam.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>