Hem Produkt Nyheter Relacom lanserar smart wifi i bärbar väska

Relacom lanserar smart wifi i bärbar väska

Publicerat av: Redaktionen

Allt fler verksamheter är beroende av en fungerande internetuppkoppling för sig och sina besökare.

Relacom lanserar smart wifi i bärbar väska 3Nu lanserar IT-infrastrukturbolaget Relacom en smart wifi-lösning i en bärbar väska som lämpar sig för tillfälliga arbets- och mötesplatser där verksamhet, personal och gäster behöver tillgång till internet.

Relacom WiFi On the Go är en flexibel bärbar wifi-lösning, perfekt för alla tillfällen där man behöver ett tillfälligt trådlöst nätverk för kortare eller längre perioder. Lösningen är förpackad i en smidig väska och kan därför enkelt tas i bruk på bara någon minut. Allt som krävs är att ansluta väskan till ett 230 V- eller 12 V-uttag.

– Vi ser en mängd tillfällen då det finns ett behov av att kunna erbjuda ett publikt wifi-nätverk. Som ett komplement till fasta wifi-lösningar har vi nu byggt en stabil och mobil lösning som bara är att plugga in i ett eluttag för att komma igång med, säger Andreas Niklasson, affärsområdeschef på Relacom.

Många användningsområden där säker och snabb internetuppkoppling krävs
Alltifrån båthamn till popup-stores – användningsområdena är många.

Här är några exempel på situationer där wifi-väskan går att använda:

  • Backup till befintliga nätverk – Enkelt stöd för affärskritiska system vid oförutsägbara händelser och avbrott.
  • Skolor och idrottsföreningar – En säker mobil lösning vid resor och arrangemang där nätverk inte alltid finns tillgängligt.
  • Tillfälliga event / PopUp store – Ingen begränsning till kabelräckvidd eller fast anslutning.
  • Koppla upp byggplatser – Enkel uppkoppling för byggbodar eller byggarbetsplatser
  • Uteserveringar – Snabbt och enkelt utan bygglov eller extra investeringar.
  • Camping / Båthamn – Täcker upp området för tillfälliga besökare under högsäsong.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>