Se livets höjdpunkter, även i svagare ljus

Motorolas innovationsfilosofi bygger på att förstå vad människor verkligen behöver.

Se livets höjdpunkter, även i svagare ljus 1Produkterna blir en lösning på det, till ett pris som gör dem tillgängliga för alla. motorola one vision är framtagen för att fånga hela livet, även det som utspelar sig i lite sämre ljusförhållanden. Telefonen är utrustad med Motorolas mest avancerade kamerasystem som bygger på assisterande intelligens och har ett bakre dubbelkamera-system, en extra ljuskänslig sensor och Quad Pixel-teknologi.

motorola one vision är också först i branschen med en 21:9 CinemaVision 6.3” Full HD+ skärm med skärmkamera, som ger möjlighet till en ultrabred filmskärm. Det lite smalare formatet gör den också bekväm att hålla och använda med en hand. Ytterhöljet omsluts av 4D Corning Gornilla glass i färgerna safir och brons.

– Så kul att se hur vår innovationsfilosofi fungerar och att vi fortsätter leverera innovativa produkter, dessutom till ett pris tillgängligt för alla, säger Peter Lundkvist, Nordisk marknadschef för Motorola.

Fånga ljuset

Ljussättning är A och O inom fotografi. Men alla har inte tid att rigga upp professionell fotoutrustning. Därför har motorola one vision utrustats med Quad Pixel-teknik, som underlättar fotografering i lite sämre ljusförhållanden. Genom att kombinera fyra pixlar till en stor, 1,6 μm pixel, levererar 48 MP-sensorn fyra gånger så hög ljuskänslighet. Detta blir slutligen till bilder i 12 MP upplösning, men med förbättrad ljusstyrka och minskad bildstörning vid sämre ljusförhållanden.

Den 48 megapixel (MP) bakre kamerasensorn har även optisk bildstabilisering (OIS) och det nya Night Vision-läget. OIS motverkar suddighet, medan Night Vision fångar delar av bilder som det mänskliga ögat inte kan uppfatta, särskilt framtaget för att göra bilder tagna i sämre ljusförhållanden mer detaljrika.

Det bästa i alla ljus

motorola one vision erbjuder olika pixelstorlekar beroende på situation. Med den 25 MP framåtvända kameran får användaren möjlighet att snabbt ta bilder av hög kvalitet, varje gång. I starkt ljus tar den 25 MP selfies med en otrolig detaljrikedom. Vid svagt ljus hjälper 1.8µm Quad Pixel-tekniken till att skapa skarpa bilder.

Assisterande intelligens

motorola One vision har avancerade kamerafunktioner som drivs av ”deep learning”-funktioner i octa-core-processorn. Den nya porträttfunktionen använder exempelvis AI för att lägga till vackra ljuseffekter i porträttläget, medan autoläget och ”smarta kompositioner” hjälper till att välja bästa möjliga upptagningsteknik.

Google och Motorola i partnerskap

Motorola och Google förlänger sitt samarbete, vilket innebär månatliga säkerhetsuppdateringar under tre år. I tillägg innebär samarbetet också att användarna får tillgång till ett uppdaterat operativsystem med enklare gränssnitt i Android One. Vidare erbjuder Android smarta funktioner som Google Assistant och Digital Wellbeing.

Arbeta och spela hela dagen – batterikapacitet

På en enda laddning får det 3500 mAh starka batteriet ström som räcker hela dagen. När det är dags att tillföra mer ström laddas motorola one vision enkelt med TurboPower som ger 7 timmar användning, på 15 minuters laddning.

Plats för mer utrymme

Via Google Photos erbjuder motorola one vision gratis fotolagring om 128 GB, som garanterar gott om utrymme för låtar, videos, bilder. Det kan även kompletteras med ett microSD-kort som ger ytterligare 512 GB utrymme med stöd för Universal Flash Storage (UFS).

Pris och tillgänglighet

motorola one vision finns tillgänglig i Sverige från 3 juni hos ett brett urval av återförsäljare med ett rekommenderat cirkapris om 3290 SEK.