Sigma Technology utnämnd till en av Gold Sweden’s Best Managed Companies
Hem Nyheter Sigma Technology har utnämnts till en av Gold Sweden’s Best Managed Companies

Sigma Technology har utnämnts till en av Gold Sweden’s Best Managed Companies

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology har utnämnts till ett av Sweden’s Best Managed Companies Gold Members av Deloitte i samarbete med Nasdaq.

Gold Member-statusen ges till företag som fått utmärkelsen Best Managed Companies fyra år i rad sedan 2019.

Utmärkelsen offentliggjordes i Stockholm den 16 juni.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som uppmärksammar framgången av svenska privata företag baserat på strategiskt fokus, operationell struktur, företagskultur och ekonomisk utveckling. Sweden’s Best Managed Award lanserades 2018 av Deloitte, i samarbete med Nasdaq. I år har en oberoende jury valt ut 20 företag som får ta emot utmärkelsen.

Sigma Technology utnämnd till en av Gold Sweden’s Best Managed Companies

Carl Vikingsson, President och CEO på Sigma Technology Group.

– Vi är hedrade att presenteras på listan över Sweden’s Best Managed Companies fyra år i rad och få gold member-status, vilket bevisar att vi är på rätt bana. Vi tror på vikten av att vara långsiktiga, proaktiva och transparenta. Som företag tar vi en aktiv roll i den digitala- och elektrifierade revolutionen där vi stöttar människors liv med hjälp av nya teknologier och tekniker. Vi visar också vår styrka i dessa mörka tider när Ukraina ligger i krig, och när samhället och människor behöver vårt stöd allra mest för att rädda liv i Ukraina och stötta landet.

-Vårt engagemang för ’Expect a Better Tomorrow’ är på riktigt. Vi gör vad vi säger. Mitt team på Sigma Technology, och jag själv, är stolta över att få detta erkännande och denna utmärkelse, säger Carl Vikingsson, President och CEO på Sigma Technology Group.

– Utmärkelsen tilldelas företag som visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa lönsam tillväxt. De visar ett tydligt fokus på att bygga starka team och kompetensutveckla inför framtiden”, säger Maria Groschopp Dellwik, ansvarig för strategi och affärsutveckling på Nasdaq Global Listings i Stockholm.

– Nytt för i år är att vi har tre bolag, Sigma Technology, Rågen och Roxtec, som utnämns till gold members, det vill säga att de har utnämnts till Best Managed Companies fyra år i rad, vilket är en fin bedrift, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>