Lyckad lansering av Advanced engineering Stockholm
Hem PRODUKT NYHETER Lyckad lansering av Advanced engineering Stockholm 2022

Lyckad lansering av Advanced engineering Stockholm 2022

Publicerat av: Redaktionen

Under lanseringen av Advanced engineering Stockholm, den 15-16 juni, samlades besökare som arbetar med produktutveckling och sourcing inom tillverkande industri i en efterlängtad och givande arena.

Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter, allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik. Här samlar vi allt du behöver veta på ett ställe.

Mässdagarna kretsade kring exklusiv, hållbar och funktionell design. På Advanced engineering diskuterades frågor och ämnen som inom design, innovation, komponenter, material, elektronik och innovativa tekniker. Mässan som helhet har lockat med ledande leverantörer, nya företag och ett fullspäckat seminarieprogram.

På Advanced engineering har vi sett många efterlängtade återseenden och nya kontakter som etablerats. Utöver alla ledande leverantörers produkter och tjänster har seminarieprogrammet varit välfyllt med viktiga ämnen för besökarna att ta del av och diskutera för att kunna ta vidare i sitt arbete.

Lyckad lansering av Advanced engineering Stockholm

Lyckad lansering av Advanced engineering Stockholm

Tillverkningsindustrin genererar stora exportinkomster, ca en fjärdedel av Sveriges totala varuexportsvärde och en stor andel personer arbetar inom tillverkande industri i Stockholms län. Tillverkningsindustrin genererar sysselsättning även i andra branscher och Södertälje utgör motorn i regionens tillverkningsindustri så det känns roligt att nu på ett framgångsrikt sätt etablera arenan i Stockholm , säger mässans projektledare Pernilla Hörnfeldt.

De som besökt mässan vill verkligen vara på plats och träffa utställarna för att ta del av det senaste inom produktutveckling och innovation. Vi är glada att kunnat erbjuda en mötesplats där man fått möjlighet att göra affärer och knyta nya kontakter

Mässan samlade aktörer och högaktuella talare. Christer Fuglesang höll Ett uppskattat seminarie med rubriken Upplev rymden så nära det går. En annan programpunkt som lockade många åhörare var panelsamtalet kring nästa generations ingengörer, som modererades av Marie Ideström, Womengineer. Utöver detta fick vi lyssna till ledande aktörer inom automotive som Volvo Cars, Koenigsegg Automotive AB och heta startups inom svensk rymdinnovation från ESA BIC Sweden.

Utställare Örjan Dahlstedt, Sales & Markering Manager, Mikroponent säger att han är väldigt positivt och jättenöjd. Han berättar att det var ett fantastiskt fint seminarieprogram. De har redan fått leads att börja arbeta med och bokat in flera kundbesök efter mässan. De har redan bokat för att vara med nästa gång!

Advanced engineering är tillbaka i Stockholm den 10-11 april 2024 samt genomförs även den 19-20 april i Göteborg.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00