Sigma Technology storsatsar i Stockholm inom Digitalisering och Cloud
Hem ITKONSULTFÖRETAG Sigma Technology storsatsar i Stockholm inom Digitalisering och Cloud

Sigma Technology storsatsar i Stockholm inom Digitalisering och Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Sigma Technology satsar på att vinna mark i Stockholm och erbjuda förstklassiga tjänster inom digitalisering, cloud, systemutveckling, mjukvarudesign och IT.

Sigma Technology storsatsar i Stockholm inom Digitalisering och Cloud

Rickard Alfredson, Tanja Cronqvist och Rashin Kabodvand startar tre nya bolag inom Sigma Technology Group för att vinna IT-kampen i Stockholm.

Med redan befintlig närvaro i Sveriges huvudstad och personalstyrka på över 2000 personer, startar Sigma Technology tre nya bolag som kommer att fortsätta stödja kunder inom alla branscher från industri, retail och FinTech till offentlig sektor på deras digitaliseringsresa.

2020 har varit en utmanande tid för svensk industri och samhället med nedstängningar och lockdowns på grund av covid-19. Sigma Technology valde att ändå genomföra sin strategi och under sen höst 2020 annonserades en storsatsning med sju nya bolag med start under Q4 och Q1 2021. Anledningen till detta är att Sigma Technology ser ett fortsatt ökat behov för digitalisering och automatiserade lösningar bland sina kunder.

– Vi ser ett långsiktigt och nästan omättligt behov av kapacitet och kompetens inom digitalisering och elektrifiering. Vi positionerar oss som en av de främsta inom våra kundsegment och väljer nu att utöka vår affär ytterligare för att svara upp mot de behov vi ser i marknaden. Vårt sätt att organisera vår verksamhet är en framgångssaga där vi tillvaratar den energi och drivkraft som entreprenörsdrivna bolag innebär, säger Carl Vikingsson, vd för Sigma Technology Group.

– Vi såg att marknaden och våra kunder började återhämta sig och med digitalt skifte till remote och digitala lösningar är smarta automations- och mjukvarutjänster mer aktuella än någonsin. Vi startade två nya bolag i Malmö och Göteborg under de sista månaderna av 2020 och har sett en riktigt stor efterfrågan av tjänster inom digitalisering, elektrifiering och uppkopplade enheter. Därför fortsätter vi med vår satsning och startar ytterligare tre bolag i Stockholm, samt Malmö och Oslo, säger Johan Edlund, vice vd för Sigma Technology Group.

Under januari och februari 2021 har Sigma Technology startat tre nya bolag i Stockholmsregionen. Det är företagets största satsning någonsin i huvudstaden och planen är att fortsätta förse kunder med förstklassigt utbud av tjänster och kompetens inom IT och systemutveckling. Sigma Technology har gjort nyckelrekryteringar och vd för de tre nya bolagen kommer från stora IT-konsultbolag i Stockholmsregionen. De nya bolagen kommer att komplettera Sigma Technologys erbjudande i huvudstaden inom IT, R&D, produktinformation och lösningar för inbyggda system.

I samband med nyetableringen kommer Sigma Technology även flytta till nya lokaler i hjärtat av Stockholm på Hornsgatan 1.

Ambitionen med de nya bolagen är att skapa över 300 jobb i Stockholm de kommande tre åren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00