Thinking Portfolio Finland och konsultföretaget Planario Sweden upprättar ett internationellt samarbete
Hem ITKONSULTFÖRETAG Thinking Portfolio Finland och konsultföretaget Planario Sweden upprättar ett samarbete

Thinking Portfolio Finland och konsultföretaget Planario Sweden upprättar ett samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Vi ser fram emot att inleda vårt internationella samarbete med konsultföretaget Planario Sweden.

Planario AB är baserat på Stockholm i Sverige.

Tanken med Planario är att göra projektledarens vardag dräglig men också hjälpa styrgrupper och företagsledningar att få en strukturerad överblick över verksamheten. För att kunna göra det behövs det värderingar, processer, rutiner men också verktyg. Planario brinner för att hjälpa till med kunskap och råd som är baserade på deras bakgrund inom teknik samt ekonomi.

Thinking Portfolio Finland och konsultföretaget Planario Sweden upprättar ett internationellt samarbeteDet molnbaserade portföljstyrningsverktyget Thinking Portfolio® är ett praktiskt verktyg för strategisk styrning. Portföljstyrningsmodellen har stöd för affärsorienterad planering och beslutsfattande baserat på ett gediget helhetskoncept. Klienter som använder Thinking Portfolio innefattar stora internationella företag, medelstora företag och organisationer inom den offentliga sektorn. Våra över 35 olika portföljer, som till exempel projektportföljer, riskportföljer och tjänsteportföljer, används av över 300 000 användare i 50 länder varje dag.

Vi är tacksamma för vårt samarbete med Planario och dess grundare Sten Söderberg. De ger oss en erfaren partner för att hjälpa våra kunder att utveckla den bästa styrningen av portföljer och kunskap för deras organisation.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00