Hem Produkt Nyheter Snowboarding och golf i nya Huawei Watch GT 2 Pro

Snowboarding och golf i nya Huawei Watch GT 2 Pro

Publicerat av: Redaktionen

Huawei släpper nu sin senaste smarta sportklocka, Huawei Watch GT 2 Pro. Den nya klockan är det senaste tillskottet till Huaweis hyllade Watch GT 2-familj, som tillhör världens mest sålda.

Snowboarding och golf i nya Huawei Watch GT 2 Pro 2

Huawei Watch GT 2 Pro

Nya Huawei Watch GT 2 Pro kommer med en stryktålig och samtidigt elegant design, avancerade mätningsfunktioner, hälsoövervakning i yttersta toppklass, en batteritid på två veckor samt trådlös laddning. Funktioner som tillsammans kommer göra modellen uppskattad bland både träningsfanatiker och vanliga användare.

Huawei Watch GT 2 Pro har tagits fram för att låta användare utforska mer. Oavsett om det gäller att utforska världen, lära sig nya färdigheter eller utforska sina fysiska gränser så är Huawei Watch GT 2 Pro den perfekta följeslagaren för att hålla koll på idrottsliga prestationer eller den personliga hälsan. Huawei Watch GT 2 Pro är en minimalistisk, bekväm och stryktålig smart sportklocka. Urtavlan tillverkad i safirglas har en texturerad, hårdare och mer tålig yta som dessutom är reptålig även under sportaktiviteter utomhus. Sportklockans hus är tillverkat i titan. Kombinationen av den robusta konstruktionen och materialvalen gör att användare kan ta den med sig även på de mest äventyrliga aktiviteter.

Huawei Watch GT 2 Pro har över 200 olika urtavlor att välja från vilket gör det möjligt för användare att anpassa sportklockan efter personligt tycke och smak. Och med funktionen Huawei Share OneHop Watch Face tas den personliga anpassningen ett steg längre. Genom att helt enkelt nudda den smarta sportklockan mot sin mobil kan användare snabbt föra över bilder från sitt fotogalleri till Huawei Watch GT 2 Pro och på det viset skapa helt unika urtavlor. Användare kan välja olika layouter som visar tidvatten, konstellation och månfaser för att bemästra elementen när de utforskar sin omvärld.

Nya Huawei Watch GT 2 Pro kommer med över 100 olika träningslägen som passar både nybörjare och de som vill maximera sina resultat. Dessa inkluderar en rad nya aktiviteter såsom utförsåkning, längdskidor, snowboarding och golf driving range. Skidåkningslägena håller koll på användarens genomsnittliga hastighet, distans, bana, sammanlagd fallhöjd, brantaste backen, puls, syresättning av blodet och mycket mer. De har dessutom röstpåminnelser för säkrare aktiviteter. Golf driving range-läget är idealiskt för de som vill förbättra sitt spel då det analyserar tempo och hastighet för svingen.

Utöver de nya sportlägena fortsätter Huawei att tillgodose ett varierat utbud av extremsport, fritidsaktiviteter, vattensporter, bollspel och vintersporter på Huawei Watch GT 2 Pro. Huawei erbjuder också automatisk träningsavkänning för sex träningslägen, vilket ger en helt sömlös upplevelse.

Oavsett vilken sport som användare utövar så säkerställer säkerhetsanvisningarna att de är redo att möta elementen. Användare får information om soluppgång, solnedgång, månfas, tidvattnet och varningar om hårt väder. Detta är särskilt användbart för aktiviteter utomhus.

Många konsumenter har den senaste tiden tillbringat mycket tid på att träna ensamma eller hemma. Detta har lett till en hög efterfrågan på virtuell personlig träning. Huawei Watch GT 2 Pro levereras förinstallerad med över tio fortlöpande kurser/löparkurser som erbjuder en guidad tjänst för att hålla användarna motiverade.

Huawei har förbättrat sin förmåga att ta in, analysera och presentera hälsodata avsevärt med nya Huawei Watch GT 2 Pro. Pulsmätningen har tagit ytterligare steg i kvalitet genom den uppgraderade pulsmätningstekniken Huawei TruSeen 4.0+ arbetar i kombination med en 6-i-1 LED-lins och safirglasbaksida för att ge mer exakta avläsningar. Huawei Watch GT 2 Pro stöder också pulsmätning i realtid, oavsett om du kör, simmar eller utövar en annan aktivitet. Den mäter realtidspuls, träningspuls, hög pulsvarning, högsta syreupptagning, återhämtningstid och mer. I scenarier för hälsohantering stöder Huawei Watch GT 2 Pro 24-timmars pulsmätning, vilopulsövervakning, meddelanden om onormal hjärtfrekvens, vetenskaplig sömnspårning, stressövervakning över hela dagen samt syremättnad i blodet (SpO2).

Pris och tillgänglighet

Huawei Watch GT 2 Pro finns i två versioner: sportversionen i Night Black och den klassiska versionen i Nebula Grey. Båda versionerna kan förbeställas på den svenska marknaden från och med 14 september. Leveranser sker från 28 september. Rekommenderat cirkapris för båda versionerna är SEK 3 290 inklusive moms.

Om Huawei

Huaweis produkter och tjänster är tillgängliga i mer än 170 länder och används av en tredjedel av världens befolkning. De rankas även som tvåa i världen över mest sålda mobiltelefoner under 2019. Huawei Consumer Business Group är en av Huaweis tre affärsenheter och omfattar smartphones, persondatorer och surfplattor, bärbar teknologi, mobila bredbandsenheter, hemelektronik och molntjänster med 16 forskning- och utvecklingscentrum i USA, Tyskland, Sverige, Ryssland, Indien och Kina. Med en stabil grund och expertis inom telekommunikationsbranschen i över 20 år är Huawei Consumer Business Group dedikerade att leverera de senaste tekniska nyheterna till konsumenter runt om i världen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>