Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen är tillbaka i Göteborg!
Hem EVENT Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen är tillbaka i Göteborg!

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen är tillbaka i Göteborg!

Publicerat av: Redaktionen

På årets största mässa för Elektronikbranschen hittar du ett mässgolv fyllt till brädden av tongivande aktörer som ger dig som besökare möjligheten att ta del av det senaste inom elektronikproduktion, mjukvaruutveckling, produktnyheter och innovationer.

På Prioritet Serneke Arena den 19- 20 april öppnas portarna till en förväntansfull bransch som äntligen skall få ses i Göteborg igen!

Ta del av framtiden i vårt spännande och utvecklande mässprogram!

Den 19 april blir det lansering av handbok för framtagning cybersäkra IoT-produkter tillsammans med Smartare Elektroniksystem. Dessutom tongivande talare inom ämnet som Anastasiya Kornitska, AFRY och Maria Månsson, Smartare Elektroniksystem.

Ta del av ”Trenderna som påverkar framtiden” den 20 april med Key Note Anna Frankzen Starrin som är trend- och omvärldsanalytikern och har kommit att kallas för Robot-Anna i media.

Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen är tillbaka i Göteborg!Medverka på Embedded Forum, ett nytt feature i samarbete i Svensk Elektronik, den 20 april. Talare från företag som lanserat revolutionerande produkter delar med sig av insikter i hur man skapar mer miljövänlig elektronik i framtida konstruktioner. Lyssna till Stefan Ytterborn, CAKE, Massimiliano Angelino, Amazon, Martin Edlund, Minesto och Sjoerd Haasl, RISE.

Tunga branschnamn på plats

På mässgolvet har vi med oss elektronikbranschens ledande aktörer; Inission, ACTEC, Würth Elektronik Sweden, Phoenix Contact, Seritronic, Boliden, Electrokit Sweden, Magnab Eurostat och många fler.

Besökare välkomnas in i en värld av allt från komponenter, elektronik, cyber security och prestigefulla talare!

Elektronikmässan är Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen. Den 19–20 april 2023 arrangeras mötesplatsen på Prioritet Serneke Arena parallellt med Advanced Engineering. Vill du veta mer om Advanced Engineering eller Elektronikmässan? Besök hemsidan för respektive mässa för mer information, www.advancedengineeringgbg.se / www.elektronikmassangbg.se eller kontakta Helena Crivei, affärsområdesansvarig Advanced Engineering/Elektronikmässan +46 (0)738 16 45 00, Helena.Crivei@easyfairs.com.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00