Symetri väljer QD som ny partner och leverantör av IT-tjänster
Hem LEVERANTÖR Symetri väljer QD som ny partner och leverantör av IT-tjänster

Symetri väljer QD som ny partner och leverantör av IT-tjänster

Publicerat av: Redaktionen

Det internationellt växande konsult- och produktbolaget Symetri har valt QD som ny partner och leverantör av IT-lösningar. 

Symetri är ett spännande konsult- och produktbolag som arbetar för att skräddarsy digitala produktlösningar för BIM (Building Information Modeling), produktdesign och livscykelhantering.

Symetri ingår i Addnode-koncernen och har idag cirka 750 anställda och över 250 000 användare i norra Europa och erbjuder effektiva lösningar och tillhörande vägledning inom allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management) och BIM.

Symetri, som är ett växande bolag inom Addnode-koncernen, behövde en ny partner som kan hjälpa dem med allt ifrån en professionell Servicedesk till rena driftstjänster för att förbättra vardagen för sina användare samt underlätta bolagets fortsatta utveckling. Leveranserna från QD kommer att innefatta bland annat IT-Servicedesk, QD Cloud, Back-up-tjänster samt rådgivning och konsulttjänster inom Microsoft Azure-området. Valet föll på QD som en perfekt partner med bred kompetens och fokus på en kundnära leverans. Ytterligare ett skäl var att QD utmanar branschen och erbjuder mycket flexibla avtal.

Symetri väljer QD som ny partner och leverantör av IT-tjänster– Jag är både tacksam och stolt över att Symetri har valt QD som leverantör av IT-tjänster. Att få möjlighet att arbeta med ett så spännande och tekniskt kompetent företag stärker återigen vår position som den perfekta IT-partner för medelstora företag. Att våra organisationer delar värdeordet Engagemang och värdesätter att alltid göra det lilla extra och dessutom gillar att ha kul på jobbet gör att vi har en stor kulturell match och borgar för en bra gemensam framtid där vi kan hjälpa varandra att utvecklas, säger Daniel Furmarker, VD på QD Sverige AB.

– Valet på QD som vår IT-partner grundas i att vi vill ha en lagom stor leverantör som är stabil i både sin organisation som sin verksamhet, samtidigt som man är flexibel och lyhörd i sin leverans. QD har visat ett stort engagemang och intresse för vår verksamhet och vi ser fram emot att kunna utvecklas tillsammans., säger Fredrik Andersson, IT Director på Symetri.

– Vi på QD delar samma syn som Symetri gällande vad en kund uppskattar – användarvänliga, personliga och lättillgängliga lösningar samt personligt engagemang. På så sätt har båda bolagen lyckats bygga framgångsrika organisationer som resulterat i långvariga kundrelationer och den samsynen bidrar också till att vi är rätt partner för Symetri säger Lars Grundström, vice VD och Sälj & Marknadschef på QD Sverige AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00