Toshiba släpper Chromebook 2 med två upplösningar
Hem PRODUKT NYHETER Toshiba släpper Chromebook 2 med två upplösningar

Toshiba släpper Chromebook 2 med två upplösningar

Publicerat av: Redaktionen
Toshiba Chromebook 2.

Toshiba Chromebook 2.

När Toshiba lanserar sin andra generations Chromebook gör man det med två versioner. Skärmen och batteritid skiljer. Och pris, naturligtvis.

Den billigare har en HD-upplöst skärm på 13,3 tum med icke-reflekterande yta. Prislappen lär landa på ungefär 2995 kronor. För ytterligare 800 kronor får kunden en Full-HD-skärm i samma storlek. Fast hen får betala även med kortare batteritid, 9 timmar mot 11,5. Å andra sidan är inte valet särskilt svårt just idag, eftersom HD-versionen inte kommer till Sverige förrän under det tredje kvartalet.

Brusreducerande högtalare

Chromebook 2, som den alltså heter, är utrustad med en Celeron-processor och tangentbordet är fullstort med stor styrplatta. HD-webbkamera och ”brusreducerande högtalare” finns också. På anslutningssidan hittar du två USB-portar, en SD-kortläsare och en HDMI-port. Jodå, en headsetanslutning finns också.

Maskinerna väger 1,35 kg enligt tillverkaren

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00