Trend Micro lanserar säkerhetsplattformen Vision One
Hem LEVERANTÖRTREND MICRO Trend Micro lanserar säkerhetsplattformen Vision One

Trend Micro lanserar säkerhetsplattformen Vision One

Publicerat av: Redaktionen

Ny plattform för proaktiv cybersäkerhet centraliserar hotrapportering och gör det enklare att prioritera för snabbare upptäckt och hantering av cyberhot.

Trend Micro lanserar säkerhetsplattformen Vision One

Trend Micro lanserar idag Trend Micro Vision One, en ny plattform som utvidgar upptäckt och hantering av cyberhot (XDR), och ger säkerhetsteam nya möjligheter att få en bättre och bredare bild av aktuella cyberhot och samtidigt agera snabbare dessa.

Många verksamheter kämpar idag med säkerhetsverktyg som är placerade i silos, osammanhängande säkerhetsvarningar, samt oväntade och avancerade cyberhot. Detta oavsett om de har ett Security Operations Center (SOC) eller är beroende av att deras IT-avdelning klarar av att hantera säkerhetshoten på egen hand. Trend Micro har, med den XDR-lösning som lanserades under 2019, hjälpt hundratals verksamheter identifiera och minska riskerna för cyberhot genom att korrelera hotmeddelanden från hela IT-miljön. Och nu, med Vision One, löser Trend Micro ännu mer komplicerade säkerhetsutmaningar med förstärkt XDR, ny visibilitet av risker, nya integrationer med tredjepartsleverantörer, samt enklare respons på hot över en stor bredd av säkerhetsskikt.

Med Trend Micro Vision One kan verksamheter maximera effektiviteten genom att göra det möjligt även för personal med lägre kunskap inom IT-säkerhet att utföra uppgifter på expertnivå. Med den nya plattformen kan IT-personal undersöka säkerhetsproblem snabbare, identifiera skadliga mönster och komplexa angrepp, samt förstå trender och sitt översiktliga säkerhetsläge, och därigenom bedöma verksamhetens säkerhetsrisker på ett proaktivt sätt.

Ett utdrag ur Gartners rapport Innovation Insight for Extended Detection and Response, från mars 2020 säger: “Två av de största utmaningarna för alla IT-säkerhetsteam är att anställa och behålla den mest kompetenta IT-säkerhetspersonalen, och att bygga en säkerhetskapacitet som på ett bra sätt kan konfigurera och upprätthålla säkerheten, såväl som förse med kapacitet till snabb upptäckt och åtgärdande av cyberattacker. De flesta typer av verksamheter blir ofta överhopade av en kombination av dessa två problem.”

Trend Micro Vision One erbjuder:

  • Visibilitet och hotintelligens: Modeller för upptäckt av hot i flera lager av data gör det möjligt för företag att upptäcka komplexa attacker och specifika säkerhetsrisker ner på en detaljnivå som säkerhetslösningar som befinner sig i silos missar. En förhandsvisning av ny information kring användning av SaaS-applikationer, deras risknivåer och utvecklingstrender över tid finns alltid tillgänglig.
  • Specialbyggda sensorer: Integration med Trend Micros säkerhetsstack över kritiska säkerhetslager.
  • Passar med befintlig infrastruktur: API-integrationer med befintliga tredjeparts-lösningar som redan används för att komplettera arbetsflöden.
  • Förenklad hantering: Anpassning av säkerhetspolicys och hantering av respons på eventuella säkerhetshot över flera säkerhetslager sker från en enda kontrollpanel.

‒ Efter tre årtionden av innovation har Trend Micro stått i frontlinjen i utvecklingen av XDR, och då marknaden nu översvämmas av XDR-lösningar, går vi ännu längre och erbjuder ännu mer, säger Johnny Krogsboll, Nordic Technical Director på Trend Micro. Vår plattform Trend Micro Vision One omvandlar bra IT-säkerhetsteam till fantastiska, genom att göra det enkelt för dem att identifiera de mest kritiska säkerhetsbehoven så att de kan agera snabbt på dessa. Denna säkerhetsplattform kommer att fortsätta utvecklas i takt med våra kunders infrastrukturer och det ständigt föränderliga hotlandskapet.

Utöver den säkerhet i flera lager som levereras av Trend Micro kan kunder enkelt koppla in denna plattform i annan säkerhetsteknik, såsom plattformar för klientskydd från tredjepartsleverantörer och SIEM(security in­for­mation and event manage­ment)- och SOAR(security orchestration, automation and response)-lösningar, inklusive nya integrationer med bland andra Fortinet, Microsoft Sentinel och Splunk. De kunder som ansluter sig till plattformen i ett tidigt skede kan nyttja möjligheten till integration bortom SIEM och SOAR, med lösningar som brandväggar, skapande av system för supportbegäran, samt identitets- och åtkomsthantering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00