Power Panel C80 erbjuder högsta prestanda för alla branscher
Hem PRODUKT NYHETER Power Panel C80 erbjuder högsta prestanda för alla branscher

Power Panel C80 erbjuder högsta prestanda för alla branscher

Publicerat av: Redaktionen

Power Panel C80 erbjuder högsta prestanda för alla branscher

Power Panel C80 erbjuder högsta prestanda för alla branscher

Power Panel C80 erbjuder de kombinerade fördelarna med en kraftfull styrenhet och en modern operatörsterminal i en enda HMI-enhet.

Nya Power Panel C80 erbjuder de kombinerade fördelarna med en kraftfull styrenhet och en modern operatörsterminal i en enda HMI-enhet.

C80-installationen är kompatibel med B&R Automation Panels, användaren har därmed full flexibilitet när de använder den nya panelen och kan anpassa sin lösning för att optimera prestanda och kostnader.

Med sitt låga monteringsdjup, är C80 multi-touch HMIet särskilt lämplig för kompakta maskiner där utrymmet i kopplingsskåpet är begränsat. Hårddisken och den fläktfria driften gör det också mer underhållsfritt.

Tidsbesparande plug and play

Power Panel C80 kan tas i drift snabbt och enkelt, och alla nödvändiga programvarupaket är förinstallerade. Det finns inget behov av ytterligare styrenheter då I/O-moduler, motion kontroll och säkerhetsmoduler ansluts direkt till panelen. Ytterligare styrsystem är inte nödvändiga. Användaren behöver bara slå på Power Panel C80 och överföra applikationen.

Kraftfull och kostnadseffektiv

På Intel Atom-processorn kör B&Rs Automation Runtime-realtidsoperativsystem parallellt med ett inbäddat Linux-operativsystem för HMI-applikationen. Detta möjliggörs av en hypervisor från B&R som delar processorns resurser mellan de två operativsystemen utan att låta dem påverka varandras prestanda. Till skillnad från en lösning med en styrenhet och separat manöverpanel kräver den integrerade lösningen mindre utrymme i kontrollskåpet. Kostnaderna minskas ytterligare genom effektivare utnyttjande av tillgängliga hårdvaruresurser.

Intuitiv pekskärm

En högpresterande Power Panel C80 är perfekt för att köra mapp View HMI-applikationer. Med mjukvarupaketet mapp View erbjuder B&R direkt tillgång till den breda världen av webbteknik direkt från teknikmiljön. Den projicerade kapacitiva pekskärmen reagerar exakt och pålitligt även när den används med tjocka läderhandskar. Gester som zoom eller svep ger en intuitiv användarupplevelse. Panelens framsida har IP65-skydd, vilket gör Power Panel C80 perfekt för användning i tuffa miljöer. Denna multi-touch-panel finns med en tydlig antireflexbehandlad glasyta i fyra olika widescreen-format (7,0″, 10,1″, 12,1″ och 15,6″) och ett 4:3-format (5,7 ”).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00