TXOne lanserar en OT-CPSDR-lösning för nordiska industriföretag
Hem PRODUKT NYHETER TXOne lanserar en OT-CPSDR-lösning för nordiska industriföretag

TXOne lanserar en OT-CPSDR-lösning för nordiska industriföretag

Publicerat av: Redaktionen

OT-säkerhetsföretaget TXOne lanserar i månadsskiftet juni-juli en unik OT-säkerhetslösning i Norden, för att möta företagens ökade sårbarhet till följd av den pågående utvecklingen av Industri 4.0.

Allt fler nordiska industriföretag genomgår en omställning till vad man brukar kalla Industri 4.0 – det vill säga en digitalisering i vilken man kopplar upp sina fysiska maskiner mot nätet.

I takt med denna utveckling drabbas allt fler verksamheter inom industrin av cyberattacker, då många av dessa i nuläget står utan skydd för sina nyligen uppkopplade maskiner.

För att möta den ökade hotbilden lanserar TXOne vid månadsskiftet juni-juli en unik OT-säkerhetslösning på den nordiska marknaden, kallad TXOne StellarOne 3.0.

TXOne lanserar en OT-CPSDR-lösning för nordiska industriföretag

Carl-Johan Dahlgren, Business Development Director, TXOne Nordics.

StellarOne 3.0 har CPSDR (Cyber-Physical Systems Detection)-funktion vilket gör att den, till skillnad mot alla andra befintliga produkter på marknaden, inte enbart kan upptäcka ett angrepp mot en uppkopplad maskin – utan även blockera attacken.

Genom att med hjälp av CPSDR-teknik, skapa fingeravtryck för varje enskild uppkopplad maskin, kan StellarOne 3.0 analysera maskinens beteende och stänga av den om den plötsligt förändrar sitt beteende. På detta sätt skyddar man effektivt alla typer av uppkopplade industrienheter innan en cyberattack får någon fysisk konsekvens.

– Givet att Sverige har en unik mängd industriföretag per capita är lanseringen av StellarOne 3.0 en enormt viktig nyhet i vårt land, säger Carl-Johan Dahlgren, Business Development Director, TXOne Nordics. Den fantastiska utvecklingen som våra industriföretag genomgår i och med omställningen till Industri 4.0 har tyvärr gjort många företag mer sårbara – vilket innebär en stor risk, då konsekvenserna av en lyckad cyberattack kan vara ödesdigra. Tack vare vår unika OT-CPSDR-teknik kommer industriföretagen dock att kunna stå trygga även framöver.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00