Ingram Micro ingår partnerskapsavtal med Alcatel-Lucent Enterprise
Hem LeverantörHuawei Vi blir en Value Added Partner (VAP) i Sverige – Netnordic

Vi blir en Value Added Partner (VAP) i Sverige – Netnordic

Publicerat av: Redaktionen

I en utökad satsning på lösningar och tjänster inom nätverk har Huawei och NetNordic Communication AB idag startat ett samarbete för att skapa Sveriges mest kompletta nätverkserbjudande.

Satsningen är framförallt mot stora företag där man kommer erbjuda allt som finns i ett datacenter. Redan idag har NetNordic GroupVi blir en Value Added Partner (VAP) i Sverige - Netnordic 2 och Huawei ett lyckat samarbete i de andra Nordiska länderna och detta är nästa steg för att stärka det partnerskapet.

– NetNordic Communication AB är en viktig partner i Sverige, under 2017 och framåt, och det känns väldigt spännande att ha en så stark och kunnig samarbetspartner för nätverk, säger Erik Agebro, Head of Sales & Marketing, enterprise på Huawei.

Huawei har 80 000 personer som arbetar globalt med forskning och utveckling. Under de senaste åren har Huawei vuxit snabbt på den nordiska marknaden och kommer fortsätta att utveckla nya lösningar för att hela tiden ligga i framkant.

– Vi är stolta över att bli Huaweis Value Added Partner i Sverige och vi ser fram emot att få utveckla tjänster och lösningar tillsammans. Detta är en viktig del för att stärka NetNordic Communications erbjudande ytterligare och bli en än mer eftertraktad partner, säger Lars Glarborg, VD NetNordic Communication AB.

– NetNordic Communications position och kunskap passar oss väldigt bra. De är tekniskt väldigt kompetenta och vi vet att vi kommer kunna utveckla och driva nya stora projekt tillsammans, avslutar Erik Agebro, Head of Sales & Marketing, enterprise på Huawei

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>