Vi välkomnar Emelie till A-Talent Group och till rollen som Konsultchef och Rekryterare på A-Talent Tech!
Hem KVINNOR INOM TECH Vi välkomnar Emelie till A-Talent Group och till rollen som Konsultchef och Rekryterare på A-Talent Tech!

Vi välkomnar Emelie till A-Talent Group och till rollen som Konsultchef och Rekryterare på A-Talent Tech!

Publicerat av: Redaktionen

Innan sommaren förstärktes A-Talent Groups verksamhet i Södra Sverige då vi välkomnade Emelie till rollen som konsultchef och rekryterare på A-Talent Tech!

Emelie har en kandidatexamen inom arbetsvetenskap och kommer att kunna stärka teamet med sin erfarenhet av branschen där hon tidigare arbetat som konsultchef med fokus på tekniska tjänster i tillverkande verksamheter både inom white och bluecollar.

”Att vara ett konsultativt stöd åt våra kunder när det gäller deras personalbehov är något som jag brinner starkt för.”

”Inte allt för sällan ser vi något som inte kunden ser och det är just det vi är till för – att kunna guida våra kunder i deras behov grundat på vår erfarenhet och kompetens inom just rekrytering och bemanning” berättar Emelie.

Vi välkomnar Emelie till A-Talent Group och till rollen som Konsultchef och Rekryterare på A-Talent Tech!

Emelie till A-Talent Group

”När det gäller arbetet som konsultchef är lyhördhet samt transparens viktigt för mig. För att få konsulter att vilja arbeta hos oss krävs det förutom rätt jobbmatchning även en trygghet och kompetens i kontakten med oss, vilket gör att vi måste hålla oss uppdaterade i allt ifrån arbetsrätt till att ha ett brett kontaktnät hos våra kunder” fortsätter Emelie.

”Jag ser fram emot att bidra med min breda erfarenhet från bemanningsbranschen samt mitt konsultativa förhållningssätt mot både kund och konsult” avslutar Emelie.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00