VMware utvecklar sitt partnerprogram Partner Connect
Hem VMWARE VMware utvecklar nu sitt partnerprogram Partner Connect

VMware utvecklar nu sitt partnerprogram Partner Connect

Publicerat av: Redaktionen

VMware Partner Connect är ett enhetligt program för alla olika typer av partner och är nu mer flexibelt och effektivt än någonsin.

Programmet ger snabbare och enklare vägar till utveckling, fler incitament och belönar VMwares partner för både deras insatser och kunskaper.

Med Partner Connect stärker VMware sina partner att driva tillväxt genom att hjälpa sina kunder att navigera bland multi cloud-lösningar.

  • Våra partner är väldigt viktiga för oss och Partner Connect är ett av våra viktigaste verktyg i partnerrelationen, säger Anders Lidman, Sverigechef, VMware. Med hjälp av Partner Connect kan vi utvecklas tillsammans med våra partner och belöna dem när de gör viktiga insatser och utvecklar sin kunskap om VMwares vision och lösningar. Vi jobbar hela tiden på att förbättra vårt partnerprogram och nu har vi presenterat flera betydelsefulla uppdateringar som vi hoppas våra partner kommer uppskatta.

VMwares strategi är att varje partner ska äga kundens livscykel från början till slut, utveckla nya tjänster, samarbeta med andra samt skapa förutsägbara och återkommande intäktsströmmar i sin verksamhet.

  • Atea strävar efter att vara navet i våra kunders digitala ekosystem, och vår relation med VMware fortsätter att vara central i denna strävan, säger Håkon Gutierrez, affärsutvecklingschef hos VMwares partner Atea Group. Med de nya uppdateringarna i Partner Connect kommer vi inte bara att uppmärksammas för våra exceptionella försäljningsframgångar, utan också för de betydande investeringar vi fortsätter att göra i VMwares certifieringar och kompetenser. Med VMwares lösningar för multi cloud och den digitala arbetsplatsen, i kombination med våra egna IT-rådgivnings-, installations-, drift- och supporttjänster, hjälper vi kunderna att designa, implementera och hantera den digitala plattform som deras organisation är beroende av.

Uppdateringar som nu är tillgängliga för alla i Partner Connect:

  • VMware utvecklar sitt partnerprogram Partner ConnectEtt enhetligt och flexibelt poängbaserat program som samlar alla partneraktiviteter och program i en plattform för enklare ersättningar och förmåner.
  • Belöning av partnerinvesteringar när partner utvecklar sin VMware-praxis och gör framsteg i Partner Connect.
  • Nya automatiserade insikter som gör det möjligt för partner att via den omarbetade instrumentpanelen anpassa vyer så att de närsomhelst kan ta reda på var de står i programmet.
  • Utökade utvecklingsmöjligheter via VMware Ignite är nu tillgängligt för alla partner vilket hjälper dem att utvecklas och accelerera tillväxt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00