Oracle Cloud Infrastructure ansluter sig till VMware Cloud Universal Program
Hem LEVERANTÖRORACLE Oracle Cloud Infrastructure ansluter sig till VMware Cloud Universal Program

Oracle Cloud Infrastructure ansluter sig till VMware Cloud Universal Program

Publicerat av: Redaktionen

VMware och Oracle stärker sitt partnerskap för att göra det enklare för kunder att snabbt modernisera applikationer och moln. 

VMware har utökat sitt pågående partnerskap med Oracle för att hjälpa kunder att modernisera sina VMware-arbetsbelastningar på Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

Under det utökade partnerskapet kommer kunder att kunna prenumerera på Oracle Cloud VMware Solution som en del av VMware Cloud Universal, ett flexibelt inköps- och konsumtionsprogram som hjälper företag att förenkla inköp och påskynda användande av kvalificerade VMware Cloud-tjänster. VMware Cloud Universal-programmet är väl lämpat för kunder med en hybrid molnarkitektur, kunder som har långa eller varierande tidslinjer för molnmigration eller krav på molnbursting.

Genom VMware Cloud Universal köper kunderna krediter som de kan använda för att distribuera arbetsbelastningar på Oracle Cloud VMware Solution. Genom att tillämpa sina krediter på Oracle Cloud VMware Solution-abonnemang kommer kunderna att kunna dra nytta av en förenklad mekanism för att hantera sina molnrelaterade utgifter. Dessutom ger VMware Cloud Acceleration Benefit VMware Cloud Universal-kunder ett flexibelt sätt att utnyttja värdet av sina licenser för VMware Software Defined Data Center (SDDC) när de migrerar lokala arbetsbelastningar till Oracle Cloud VMware Solution.

Oracle Cloud VMware Solution är utformat för företag som kräver de högsta nivåerna av skalbarhet, prestanda, säkerhet och administrativ kontroll. Kunderna kan direkt hantera molninfrastruktur och VMware-konsoler för fullständig administrativ kontroll av hela sin VMware-stack. Detta gör det möjligt för företag att snabbt migrera sina lokala VMware-miljöer till molnet med befintlig kompetens, best practice och verktyg.

VMware-miljöer körs i isolerade kundmiljöer på de högsta säkerhetsnivåerna, inklusive FedRAMP High, för en hög kravuppfyllelse. Dessutom levererar Oracle Cloud VMware Solution performance på enterprise-nivå tillsammans med förutsägbara kostnader, inklusive branschens lägsta priser för datatrafik ut ur molnet, samt konsekvent låg prissättning i 45 globala Oracle Cloud-regioner. Med Oracle Cloud VMware Solution får kunderna OCI:s flexibla molninfrastruktur och zero-trust-säkerhet, samtidigt som de behåller den fullständiga VMware-administratörsupplevelsen och kontrollen.

Oracle Cloud Infrastructure ansluter sig till VMware Cloud Universal Program”Att möjliggöra en klok molnstrategi handlar om att påskynda innovation genom att ge kunderna tillgång till de bästa molnmiljöerna för alla appar”, säger Zia Yusuf, senior vice president, strategic ecosystem and industry solutions, VMware. ”VMware och Oracle hjälper våra kunder att bli molnsmarta genom att ge dem snabbare och enklare sätt att köpa och distribuera Oracle Cloud VMware Solution samt våra cross-cloud-tjänster. Kombinationen av VMware och Oracle främjar ökad flexibilitet, förbättrad konkurrenskraft och möjliggör för kunderna att dra nytta av molnets kostnadsfördelar och skalbarhet.”

Oracle och VMware har ett gemensamt åtagande att göra det enklare för kunderna att köra VMware-arbetsbelastningar i OCI. Sedan lanseringen av Oracle Cloud VMware Solution har företag som Cybereason, Atos, Telefonica, TIM Brasil, Aya Bank, San Jose Water, Maxim’s, Prophecy International och många andra inom finans, telekommunikation, detaljhandel, tillverkning och myndigheter valt Oracle Cloud VMware Solution för att påskynda sin resa till molnet och förenkla moderniseringen av applikationer och multi-cloud-verksamhet.

”Oracle fortsätter att utveckla sitt partnerskap med VMware, och med denna nya integration i VMware Cloud Universal-programmet kan kunderna få ett mer sömlöst sätt att prenumerera på Oracle Cloud VMware Solution”, säger Doug Smith, senior vice president, global strategic partnerships, Oracle. ”Företagskunder måste kunna välja hur de ska upphandla sin infrastruktur och sina applikationer. Med VMware Cloud Universal får VMwares och Oracles kunder ytterligare flexibilitet att bygga och driva sina applikationer, databaser och arbetsbelastningar i OCI.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00