Atos och VMware utökar sitt partnerskap – hjälper verksamheter utvinna värde ur data
Hem VMWARE Atos och VMware utökar sitt partnerskap

Atos och VMware utökar sitt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

 Atos och VMware meddelar nu att de utökar sitt strategiska partnerskap för att snabba på utvecklingen av plattformsprojektet ”Data Spaces”, som ger organisationer och hela branscher ökade möjligheter till utbyte, samarbete och utvinning av värde i data – oberoende av vilken IT-infrastruktur som används.

Atos och VMwares nya erbjudande kommer att kombinera VMwares multi-cloud- och appmoderniseringsverktyg med Atos moln, cybersäkerhetsexpertis och teknikintegration.

På detta sätt kan företagen erbjuda kunder ett effektivt verktyg som hjälper dem att utveckla sitt dataanvändande utefter initiativet Gaia-X, vars mål är att öka Europas självförsörjande av digital infrastruktur och skapa en öppen och flexibel miljö för digital innovation, utifrån regionens datalagstiftning.

Atos och VMware utökar sitt partnerskap – hjälper verksamheter utvinna värde ur data– Med hjälp av denna omfattande samling tjänster från VMware och Atos kommer våra kunder nu kunna dela, hantera och utvinna värde ur sin data i en helt ny omfattning, säger Laurent Allard, Head of Sovereign Cloud EMEA, VMware.

Vi lever i en multi-cloud-värld och det är nödvändigt för alla europeiska organisationer och branscher att snabbt jobba för att uppfylla Gaia X-målen. För det kommer göra vår kontinent starkare.

– VMware och Atos har ett långvarigt samarbete när det kommer till att hjälpa organisationer utvinna värde ur sin data, säger Frédéric Malicki, CTO, Southern Europe, Atos. Genom att hjälpa våra kunder att accelerera sin Data Space-utveckling ger vi dem möjlighet att bli mer lönsamma – och inte enbart med hjälp av egeninsamlade data, utan även med hjälp av sina partners data. Den här satsningen kommer att hjälpa allt från bönder som snabbare behöver förutse väderförhållanden för att öka sin skörd, till organisationer inom vården, som behöver effektiviseras för att hjälpa fler patienter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00