Massor av flytande mässor
Hem NYHETEREFTER JOBBET Äntligen kan vi arrangera båtmässor

Äntligen kan vi arrangera båtmässor

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen är det dags för Sweboats flytande båtmässor som nu arrangeras för första gången sedan 2019.

Det kommer att bli inte mindre än tre fina båtmässor med ett brett innehåll från branschen lovar Malin Troberg Lindén, som är ansvarig för mässorna på Sweboat.

Hur känner utställarna nu när vi äntligen kan arrangera båtmässor?

– Alla är eniga om att det ska bli underbart att få delta på ett fysiskt arrangemang igen och träffa både besökare och deltagare på plats. Vi tycker att det är viktigt att kunna ses på riktigt och inte bara digitalt, säger hon.

– Vi kommer att presentera allt från små fina snipor till 65 fotare, en fin samling av segelbåtar och flera elbåtar. Dessutom bjuder vi på några riktigt spektakulära båtar som Artic Jetboat, Igloo Boat och Pol Lux samt en massa annat spännande på tillbehörssidan.

Massor av flytande mässor

Sensommarens höjdpunkt för alla båtälskare är de flytande båtmässorna.

Vi kan också förvänta oss en hel del nyheter i år – förutom det faktum att mässorna på västkusten delats upp i en segelbåtsmässa på Orust och en motorbåtsmässa på Marstrand.

Flera premiärer och nyheter på vardera mässor lovas och dessa finns att hitta på respektive mässas hemsida.

Det kommer att finnas ”prova på”-möjligheter i Marstrand och på Allt på Sjön och en rad olika aktiviteter tillsammans med våra partners Subaru, Skärgårdsradion och Navigationsgruppen.

– Nytt för i år är att vi även har ett intressant seminarieprogram på Marstrand lördag och söndag 27-28 augusti som det kommer att finnas mer info om på marstrandmotorboatshow.se inom kort.

Nu finns alla utställare presenterade på respektive hemsida under ”Utställare” och fylls löpande på med nya utställare i mån av plats. På mässornas pressfrukostar kommer även Sweboats branschrapport ”Läget i båtbranschen” att presenteras med färska siffror på hur säsongen har gått för Sveriges båthandlare i år.

Varmt välkomna till tre maxade events fulla med inspiration och upplevelser!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00