Audi Stockholm förnyar samarbete med Stockholm Open
Hem NYHETEREFTER JOBBET Audi Stockholm förnyar sitt samarbete med Stockholm Open

Audi Stockholm förnyar sitt samarbete med Stockholm Open

Publicerat av: Redaktionen

Audi Stockholm, en flerårig samarbetspart till Stockholm Open, väljer nu att signa ett nytt långsiktigt avtal som main partner till turneringen.

Audi Stockholm är dessutom en av Stockholm Opens hållbarhetspartners och bidrar med fossilfri transport för turneringens alla spelare och nyckelpersoner.

Det har bara gått en dryg vecka sedan årets turnering avslutades i Kungl. Tennishallen. För fullsatta läktare under finalsöndagens matcher blev det till slut den danska supertalangen Holger Rune som blev Stockholm Open-mästare 2022.

Dansken sållar sig därmed till skaran av turneringens yngsta vinnare genom tiderna, alla 19 år, tillsammans med Mats Wilander, John McEnroe och Henri Leconte. Hela veckan bjöd på oförglömliga tennisupplevelser i världsklass och därtill en organisation som skapade rätt förutsättningar för spelare och publik med hjälp av ovärderliga insatser från sponsorer och partners.

  • Audi Stockholm förnyar samarbete med Stockholm Open

    Audi Stockholm, hållbarhetspartner Stockholm Open

    Vi är väldigt glada att Audi visar förtroende för Stockholm Open och det omtag vi har gjort med evenemanget de senaste två åren. För att nå våra mål inom hållbarhet och FN:s Sports for Climate Action, behöver vi engagerade partners som delar vår vision. Därför är vi oerhört stolta över vårt partnerskap med Audi och ser fram emot ett fortsatt samarbete de kommande åren, säger Jamie Perry vd Stockholm Open.

Hållbarhet har i många år varit ett strategiskt fokus för Audi. Stategin ”Vorsprung 2030” innebär att senast 2050 ska Audi vara ett nollutsläppsföretag. Från och med 2026 kommer Audi endast att lansera eldrivna bilmodeller och år 2033 ska den sista Audibilen med förbränningsmotor tillverkas. Ett delmål är att 2025 ha fler än 20 eldrivna bilmodeller i utbudet.au

  • Att vara partner och en del av Stockholm Open känns naturligt för oss från flera perspektiv, inte minst med organisationens drivkraft och arbete mot hållbarhet. Därtill är tennis en sport som intresserar många av våra kunder varför Audi Stockholm redan är etablerad partner med ägarklubbarna och då vill vi naturligtvis också vara med och forma ett av de mest anrika eventen inom svensk idrott. Vi ser fram emot att fortsatt bidra till ett hållbart event och att uppmärksamma svensk tennis, säger Anders Boqvist, Märkeschef Audi Stockholm.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00