beebyte lanserar sin tjänst beebyte Public Cloud
Hem PRODUKT NYHETER beebyte lanserar sin tjänst beebyte Public Cloud

beebyte lanserar sin tjänst beebyte Public Cloud

Publicerat av: Redaktionen

beebyte lanserar sin tjänst beebyte Public Cloud, en ny OpenStack-baserad virtualiserings tjänst för svenska SME företag, webbyråer och återförsäljare av molntjänster.

Den nya plattformen har förenat beebytes långa erfarenhet av moln och hosting -marknaden tillsammans med OpenStack teknik (som delvis utvecklats av NASA) och Virtuozzo Hybrid Infrastructure.

beebyte Public Cloud finns på https://www.beebyte.se/public-cloud/

-Med vår nya plattform för virtuella servrar, så fortsätter vi att utmana marknaden för drifttjänster till affärskritiska system – allt medans vi fortsätter att ge riktigt mycket pang för pengarna. OpenStack hade en tillväxt om 166% mellan 2020 och 2022, men många användare har varit tveksamma till att ge sig in i stora och dyra integrationsprojekt. Det är hög tid att någon gör det enkelt och tillgängligt för den stora massan, säger Niclas Alvebratt, VD på beebyte.

Som en långsiktig samarbetspartner till Virtuozzo, så har beebyte använt Virtuozzo Hybrid Infrastructure för att skapa den här ultramoderna molntjänsten. Byggt på OpenStack, Virtuozzo Hybrid infrastructure har gjort så att beebyte enkelt kunna sjösätta sitt open source -moln och gör att så att beebyte kan fokusera på tjänstedesign och drift av sina kunder. Resultatet – beebyte Public Cloud – är en snabb, stabil tjänst med all data lagrad i Sverige och där beebyte kan fortsätta ha sin ”ingen bindningstid, ingen uppsägningstid” -regel.

beebyte lanserar sin tjänst beebyte Public CloudI en kommentar till nyheten säger Alex Fine, Virtuozzos CEO:
-Vi har varit med och stöttat beebytes tillväxt i många år och konstant varit imponerade över hur de tagit sig an marknaden. beebyte har flertalet gånger visat att med en mix av passion och smart konstruerade teknologier, lokala aktörer kan skapa mycket mer prisvärda, tillgängliga och hållbara alternativ till hyperscale aktörerna. beebyte Public Cloud är ett utmärkt exempel på ett sådant.

I beebyte Public Cloud får användarna full kontroll över sina virtuella miljöer och kan hantera dem fullt ut:

-Användare kan enkelt sätta upp egna virtuella servrar, nätverk, routrar och VPN anslutningar. De kan hantera diskar, ta snapshots och styra hur data replikeras. Helt enkelt en fullfjädrad lösning för hantering av virtuella miljöer, säger bolagets teknikchef Simon Ekstrand.

-Med beebyte Public Cloud i vår tjänsteportfölj så fortsätter vi att ha den svenska marknadens bredaste och mest tillgängliga hosting erbjudande, allt via en enkel kontrollpanel. Jag vet inte många svenska bolag som erbjuder allt från domännamn och webbhotell till komplexa container och virtualiseringslösningar för stora affärskritiska system med all data lagrad i Sverige, avslutar Niclas.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00