Hem NyheterUndersökningar Commvault åter i topp när Gartner bedömer backuplösningar

Commvault åter i topp när Gartner bedömer backuplösningar

Publicerat av: Redaktionen

Två nya Gartner-rapporter om dataskydd och backup i datacenter placerar Commvault i topp. Commvaults lösningar får högsta betyg för sin lämplighet i alla typer av IT-miljöer.

Commvault åter i topp när Gartner bedömer backuplösningar 3

För nionde året i följd är Commvault placerat i ”ledarkvadranten” i Magic Quadrant, analysföretaget Gartners

marknadsgenomgång inom backup-programvara för datacenter. I den kompletterande rapporten Critical Capabilities for Backup and Recovery Solutions har Gartner även studerat hur backuplösningar svarar mot kraven från olika typer av IT-miljöer. Bland de jämförda leverantörernas produkter får Commvault Complete Backup & Recovery högst betyg för alla de tre användningsfall som studerats: fysisk och virtuell infrastruktur, samt publika moln. För molnmiljöer får Commvault 4,15 på en skala till 5.

Bland alla produkter som utvärderats av Gartner erbjuder Commvault Complete det bredaste stödet för olika applikationer, databaser, publika molnmiljöer, operativsystem och lagringssystem. Enligt Gartner används Commvaults lösningar också för att skydda fler virtuella servrar i det publika molnet än någon annan leverantör i Magic Quadrant-rapporten.

– Vi ser erkännandet från Gartner i både Magic Quadrant- och Critical Capabilities-rapporterna som ett kvitto på Commvaults förmåga att möta alla de skiftande kraven på datahantering i dagens näringsliv. Vi hjälper kunderna att lösa komplexa problem med marknadens mest integrerade produktsvit, och erbjuder lösningar som svarar mot deras behov i dag och även gör dem redo för framtiden, säger Anders Stinger, Country Manager Nordic & BeLux på Commvault.

Gartner slår fast att det sker stora förändringar på marknaden för backup och återställning. Analytikerna understryker att leverantörerna måste kunna möta kraven på backup och återställning i traditionella IT-miljöer och samtidigt utöka sitt erbjudande för att utnyttja nya applikationer, snapshot- och replikeringsteknik och integrera sina verktyg med det publika molnet.

Mer information om 2020 Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software och möjlighet att ladda ner den kompletta rapporten Gartner Critical Capabilities finns på: http://www.commvaul.com/itleaders
Gartner stöder inte någon leverantör, produkt eller tjänster som beskrivs i företagets undersökningsrapporter och rekommenderar inte teknikanvändare att välja endast de leverantörer som har högsta betyg eller annan beteckning. Gartners undersökningsrapporter återger uppfattningar hos Gartners analysorganisation och bör inte tolkas som uttryck för fakta. Gartner frånsäger sig alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, relaterad till denna undersökning, inklusive garantier för säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>