Comviq lanserar mobilt bredband
Hem NyheterTech News Comviq lanserar nu mobilt bredband

Comviq lanserar nu mobilt bredband

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du ta med dig surfen överallt!

Lagom till sommaren lanserar Comviq mobilt bredband med obegränsad surf.

Nu närmar sig sommaren och många vill kunna surfa även när dom är på semester i sommarstugan, båten eller i husvagnen. Comviq lanserar därför tjänsten ”Mobilt Bredband Obegränsad” för 399 kronor i månaden med obegränsad surf för både kontantkortskunder och för de som betalar med faktura.

Comviq lanserar mobilt bredband

Oscar Karlsson

–  På sommaren under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren, säger Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2.

Kunderna kan välja mellan att använda kontantkort  eller att betala med faktura utan bindningstid. Om man betalar med faktura och binder sig i 24 månader så ingår en router till värde av 1 290 kronor.

”Mobilt Bredband Obegränsad” är ett 4G abonnemang som kommer att säljas hos alla Comviq återförsäljare för kontantkort eller via comviq.se eller kundservice om man vill betala med faktura.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>