Dell lanserar professionell Chromebook tillsammans med Google
Hem PRODUKT NYHETER Dell lanserar professionell Chromebook tillsammans med Google

Dell lanserar professionell Chromebook tillsammans med Google

Publicerat av: Redaktionen

Dell lanserar professionell Chromebook tillsammans med Google

  • Dell Chromebook 13 kombinerar elegant design, överlägsen prestanda och branschledande programvara för att leverera den ultimata, affärsklara lösningen
  • Chromebook är ledande i sin affärsklass och utrustad med säker åtkomst och högpresterande Intel-processorer för alltmer krävande arbetsmängder
  • Dell KACE, Sonicwall och Wyse vWorkspace levererar hanterbarhet, säkerhet och sömlös tillgång till applikationer för den arbetar mobilt

dell coombookDell utökar samarbetet med Google och lanserar Dell Chromebook 13, branschens första professionella Chromebook-lösning. Premium-designen är framtagen med utgångspunkt i dagens flexibla livsstil, och har kombinerat ett riktigt snyggt utförande med en fantastisk skärm och mer än tolv timmars batteritid.

Dell Chromebook 13 erbjuder bästa möjliga prestanda från 5:e generationens Intel® Core ™ i5-processorer, och blir ytterligare ett tillskott att lägga till raden av Dells klassledande utbud av Chrome-enheter – något som än en gång visar på styrkan i Dells och Googles samarbete för att utveckla innovativa lösningar som möter de föränderliga behoven hos alltmer flexibla företag.

Vår senaste Chromebook är utformad för den mobila, professionella yrkesutövaren, och ger kunderna en oöverträffad Chromeupplevelse som blandar fördelarna i kostnadseffektivitet och enkelhet hos Google Chrome med Dells engagemang för design. Det är inte bara en lösning som erbjuder kunderna en överlägsen mobil arbetserfarenhet, utan kommer också med Dells ledande säkerhet och management, vilket gör den lätt att integrera i större enhetssystem, säger Elina Helmer Engblom, Marketing Manager Client Solution at Dell Sverige.

 

Skapad för ultimat produktivitet och anslutningsbarhet

Tack vare Intel Celeron, Core i3 och i5-processorer med upp till 8 GB systemminne, ger Dell Chromebook 13 en oöverträffad prestanda, snabbhet och rörlighet. Samtidigt ger den långa batteritiden, med högre prestanda än någon annan 13,3-tums Chromebook på marknaden, användarna möjlighet att vara produktiva till fullo – oavsett var de befinner sig.

Dell Chromebook 13 är dessutom utrustad med en 720p HD-video webbkamera och en Full HD IPS-skärm, samt dubbla mikrofoner med integrerade stereohögtalare som enkelt används med Google Hangouts. Dessutom är displayen utformad för att ge extra lång livslängd och hållbarhet med hjälp av touch-lösningen Corning ® Gorilla Glass NBTTM och tre gånger högre reptålighet. Dell Chromebook 13 har vässat både design och känsla.

 

Säker, hanterbar och tillförlitlig

Chromebook stöds av Dells unika IP från Dell KACE, som erbjuder både inventory management och service desk-support. Dessutom ger Dells Sonicwall Mobile Connect (VPN)-app, en säker anslutning i kombination med Dell Secure Access brandvägg, samt tillgång till rapportering och spårning. Optional Content Filter’s prenumerationstjänster som finns tillgängliga med Dells brandväggar erbjuder även URL-filtrering och webbläsarskydd. Wyse vWorkspace desktop virtualization-mjukvaran, som är en central del av Dell Appliance for Wyse – vWorkspace-lösning, gör det möjligt för alla typer av företag och organisationer att sömlöst och säkert få tillgång till Windows-program via vWorkspace Connector för Chrome OS (tillgänglig i Chrome Web Store). Chromebook 13 har Googles molnbaserade administrationskonsol som förenklar driftsättning, central hantering och uppdatering.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00