Dell och Red Hat utökar samarbete för effektivare multimoln-hantering
Hem LEVERANTÖRDELL Dell och Red Hat i samarbete för effektivare multimoln-hantering

Dell och Red Hat i samarbete för effektivare multimoln-hantering

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies stärker nu sitt strategiska samarbete med Red Hat och kommer bland annat erbjuda en ny hybridmolnslösning genom Dells APEX och Red Hats OpenShift, något som kommer förenkla både drift och hantering av multimolnmiljöer.

Enligt analysföretaget Gartner förväntas 90 procent av företag runt om i världen köra containerbaserade applikationer år 2027.

I takt med att allt fler hoppar på tåget, ökar också utmaningarna kopplade till hanteringen av applikationerna. Dessutom utmanas många av att det råder brist på IT-personal med rätt kompetens. Dell och Red Hat möter dessa utmaningar med lösningar som underlättar för organisationer när det gäller drift och utveckling (DevOps) kopplat till molnbaserade applikationer och hjälper även till att ta bort krävande administrativa hinder.

– Samarbetet med Red Hat är viktigt när det gäller att bygga ett multimoln-ekosystem som erbjuder kunderna större flexibilitet och valmöjligheter när de utvecklar nya applikationer och moderniserar befintliga multimolnmiljöer. Med Dell APEX och Red Hat OpenShift kan utvecklare fokusera på att leverera innovativa produkter och tjänster och bortse från problem kopplat till stödjande infrastruktur, säger Jeff Boudreau, president, Infrastructure Solutions Group på Dell Technologies.

Dell och Red Hat utökar samarbete för effektivare multimoln-hantering– Kunder vill kunna köra sina applikationer överallt. Genom att utöka vårt samarbete med Dell ger vi kunder fler valmöjligheter genom att para ihop branschens ledande företagsplattform Kubernetes i Red Hat OpenShift med Dells infrastrukturteknik. Det kommer göra det möjligt för IT-team att bygga applikationer för lokal distribution medan de behåller smidigheten att även köra dem varhelst det behövs i hela det öppna hybridmolnet, säger Ashesh Badani, senior vice president, produktchef, Red Hat.

Effektiviserar och automatiserar

Dells plattform för Red Hat OpenShift, som drivs av Intel, effektiviserar distributionsprocesser och hantering av lokal infrastruktur vilket gör att kunder snabbare kan få igång sin lokala infrastruktur. Utvecklare får också snabbare tillgång till beräknings- och lagringsresurser och kan samtidigt automatisera DevOps-processer, vilket ger utvecklare möjlighet att fokusera mer på innovation.

Eftersom applikationsflexibilitet är avgörande för att företag ska förbli konkurrenskraftiga, kommer en tät integration att göra det lättare för organisationer att utveckla applikationer och distribuera dem var som helst med en gemensam verksamhetsmodell.

– Vi är glada över att se Dell och RedHat gå samman för att underlätta komplexiteten i att verka i en multihybrid molnvärld. Vi ser fram emot att bygga vidare på våra framgångsrika samarbeten med båda företagen genom att tillsammans utveckla DevOps och molnbaserade initiativ som hjälper företag öka sin flexibilitet, säger Raj Wickramasinghe, ansvarig för Hybrid and Emerging Platforms på Accenture.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00