Dell Technologies introducerar lösningarna som banar vägen för 5G 
Hem LEVERANTÖRDELL Dell Technologies introducerar lösningarna som banar vägen för 5G 

Dell Technologies introducerar lösningarna som banar vägen för 5G 

Publicerat av: Redaktionen

De nya lösningarna lanseras under namnet Bare Metal Orchestrator och kommer finnas tillgängligt från och med november 2021.

Dell Technologies introducerar nya lösningar för att hjälpa tjänsteleverantörer inom kommunikationsbranschen skapa nya intäktsmöjligheter. 

För att stödja tillväxten av data som förväntas från 5G-tjänster och fånga nya potentiella intäktsmöjligheter flyttar telekomföretag för tillfället infrastruktur till en mängd olika mjukvaruleverantörer. Dentta leder i sin tur till en stor distribution av data som kan vara svår att hantera.

”Bare Metal Orchestrator ger tjänsteleverantörer ett enklare sätt att distribuera och hantera nätverksinfrastruktur samtidigt som de får möjlighet till både kostnads- och tidsbesparingar, så att de kan fokusera på att leverera nya tjänster till sina kunder”, säger Dennis Hoffman, senior vice president och general manager, Dell Technologies Telecom Systems Business.

Dell förenklar administration 

Bare Metal Orchestrator gör det möjligt att automatisera hantering av hundratusentals servrar på flera geografiska platser. Dell Technologies programvara berättar för servern vad som ska göras, så att uppgifter kan slutföras snabbt och effektivt utan manuell inblandning.

Med Bare Metal Orchestrator kan leverantörer spara veckor av konfiguration för att få sin hårdvara i ett arbetsfört tillstånd. Detta minskar tiden det tar för kunder att leverera tjänster i stor skala. På sikt kan Dell Technologiess programvara minska driftskostnaderna genom att organisera servrars livscykelhantering och minimera fel. Tack vare detta uppskattar analysfirman ACG Research att leverantörer som använder Bare Metal Orchestrator kommer kunna sänka sina driftkostnader med upp till 57 procent.

Dell Technologies introducerar lösningarna som banar vägen för 5G ”I förberedelserna inför 5G har vi på T-Mobile haft ett nära samarbete med Dell Tecchnologies för att ta fram produkter som minskar tiden som läggs på att hantera alla tusentals servrar”, säger Quaid Campbell, direktör för molntjänster för nätverksteknik på T-Mobile”Lösningar som Bare Metal Orchestrator gör att vi kan fokusera på att utveckla nya tjänster och automatisera administration som tidigare utförts manuellt av våra ingenjörer.”

”Nätoperatörer utmanas med hur de ska hantera de dagliga virtuella nätverksuppgifterna i stor skala”, säger Caroline Chappell, forskningschef på Analysys Mason.

”För att hålla jämna steg med utvecklingen behöver teleoperatörer hitta bättre lösningar för sin nätverksinfrastruktur. Dells expertis inom systemintegration, kombinerat med funktionerna Bare Metal Orchestrator, ger tjänsteleverantörer den flexibilitet och hastighet de behöver”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00