Hem Produkt Nyheter Det är det här som är ”årets julklapp”

Det är det här som är ”årets julklapp”

Publicerat av: Redaktionen

Trådlösa hörlurar från Jabra är den perfekta julklappen.

Det är det här som är ”årets julklapp” 3Vi var många som förvånades över att HUI utsåg mobillådan till årets julklapp. Chefredaktörer i branschpress skrev att de hade förväntat sig att de trådlösa hörlurarna skulle bli årets julklapp och CDON kunde i sökmönstret på sin webbplats utläsa att trådlösa hörlurar var det som de absolut flesta sökte efter. Jabra håller med förstås. I Jabras undersökning från juni 2019 om hur svenskar använder hörlurar framgår det att 64 procent av de som åker med kollektivtrafik till jobb eller skola använder hörlurar för att lyssna på något i mobilen. Jabra kan även se hur de trådlösa hörlurarna blir allt vanligare och att hörlurarna med sladd blir mindre populära. Trådlösa hörlurar är 2019 års julklapp enligt Jabra.

Trådlösa hörlurar är perfekt för dig som pendlar eller vill vara mer fri i vardagen när du använder hörlurar, därför är det den perfekta julklappen.

Om du behöver hjälp att hitta de perfekta hörlurarna så har vi här tagit fram några alternativ. Dessa högkvalitativa hörlurar och öronsnäckor kommer att underhålla dig oavsett om du vill slappa på soffan eller lyssna på din favoritmusik eller podcast utomhus i jul.

Önskar du att du var ensam hemma?

Jabra Elite 85h

Om du hellre lyssnar på din favoritpodcast istället för att titta på en julfilm med familjen, kan du fortfarande vara i samma rum – med Jabra Elite 85h. Dessa brusreducerande hörlurar har en inbyggd brusavstängning som reagerar på din omgivning, de stänger av sig själva och detekterar oönskat bakgrundsljud. Med upp till 36 timmars batteritid på en enda laddning kan du lyssna på dina favorit podcasts, musik och ljudböcker hela vägen från julafton till annandag jul utan att bli störd.

När julen är över är dessa de perfekta hörlurarna för pendlarna, de hjälper dig att stänga av (och blocka ut ljud runt omkring dig) medan du underhålls under hela resan.

Är du rädd för gångna julars, den nuvarande julen och kommande julars frosseri och vill träna?

Jabra Elite Active 65t

Följer du din träningsrutin även när de runt omkring dig gottar sig med julgodis? Då kommer Jabra Elite Active 65t att bli din perfekta träningskompis.

Dessa behändiga trådlösa öronsnäckor är perfekta för att underhålla dig själv under din löpning oavsett distans. Öronsnäckorna har specialdesignade ear-gels som ökar komforten, se bara till att välja rätt storlek så att de sitter bra. De har också en IP56-klassifiering, med en två års garanti mot skador från svett och damm. Även om du skulle tappa dem i snön så är de vattentäta nog, det är bara att torka av dem och försätta springturen.

Med upp till fem timmars batteritid på en enda laddning så är Jabra Elite Active 65t den ideala träningskompisen som spelar din musik under passet. Överraska någon du tycker om med den perfekta julklappen som passar lika bra i julstrumpan som i öronen!

Är du tveksam till julens innesittande som Grinchen?

Jabra Elite Active 45e

Om du älskar att vara utomhus och har en aktiv livsstil och är en person som uppskattar vandring samt cykling i berg då passar Elite Active 45e dig perfekt. De är vattentåliga hörlurar som tål alla väder.

Med upp till 9 timmars batteritid på en enda laddning kan du ta med dig dem på ett heldagsäventyr i bergen. Du kan lyssna på din favoritmusik (och uttjatade jullåtar) hela dagen oavsett om det är sol eller regn.

Tillgänglighet

Jabra Elite 85h 2 999 SEK, Jabra Elite Active 65t 1 999 SEK och Jabra Elite Active 45e 999 SEK, finns tillgängliga hos utvalda återförsäljare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>