Glorious Gaming lanserar fyra nya möss – Designade för de mest krävande spelarna
Hem PRODUKT NYHETER Glorious Gaming lanserar fyra nya möss – Designade för de mest krävande spelarna

Glorious Gaming lanserar fyra nya möss – Designade för de mest krävande spelarna

Publicerat av: Redaktionen

Modell O 2 PRO, Modell D 2 PRO, Modell O 2 PRO 4K/8KHz Edition och Modell D 2 PRO 4K/8KHz erbjuder helt nya optiska brytare, låg vikt, lång batteritid och enastående prestanda.

Glorious Gaming, ett av de ledande varumärkena inom kringutrustning för PC- och spelentusiaster, presenterar idag fyra nya möss som bygger vidare på sina tidigare prisbelönta favoriter.

Nya Modell O 2 PRO, Modell O 2 PRO 4K/8KHz Edition, Modell D 2 PRO och Modell D 2 PRO 4K/8KHz kan köpas från och med idag.

Glorious Gaming lanserar fyra nya möss – Designade för de mest krävande spelarnaModell O 2 PRO och D 2 PRO förbättrar de bästa delarna från två av de mest populära spelmössen på marknaden. Modell O 2 PRO behåller sin ambidextriösa design optimerad för ”claw”- och ”fingertip”-grepp, medan Modell D 2 PRO är optimerad för högerhänta spelare som använder ”palm”-grepp. Den interna hårdvaran har byggts helt från grunden för att ge både proffsspelare och entusiaster den toppklassprestanda de förväntar sig och kräver. Glorious Gaming har designat helt nya optiska brytare som är upp till fem gånger snabbare än vanliga mekaniska brytare och ser till att varje klick registreras omedelbart.

Detta ger en mus där du kan lita på varje klick och där varje brytare är utformad för att kunna användas upp till 100 miljoner gånger. I kombination med en vikt på 57 gram och batteritid på upp till 80 timmar får du en smidig upplevelse med hög precision där du ostört kan fokusera på att vinna nästa strid.

4K/8K-varianter för de mest krävande

För de som önskar extrem prestanda och mest fördelar på de digitala slagfälten visar Glorious Gaming även 4K/8KHz-varianter av O 2 PRO- och D 2 PRO-mössen, som båda säkerställer snabbast möjliga anslutning mellan dator och spelare. Med högre polling-frekvens än de flesta andra gaming-möss på marknaden stöder 4K/8KHz-versionerna polling-frekvens upp till 2 000-4 000 Hz i trådlöst läge och i trådbundet läge upp till 8 000 Hz.

Många spelare vill justera och anpassa sin kringutrustning in i minsta detalj. Med detta i åtanke har Glorious Gaming sett till att den dedikerade Core-programvaran ger alla användare full flexibilitet. Alla sex knapparna kan omprogrammeras på O 2 PRO och D 2 PRO, samt att DPI:n kan finjusteras mellan 100 och 26 000 DPI för att säkerställa att musen anpassar sig till användaren och inte tvärtom.

”Hos Glorious Gaming har vi alltid strävat att kompromisslöst säkerställa den bästa prestanda och största flexibilitet med våra produkter. Det är ett mål som i synnerhet har gällt under utvecklingen av våra nya PRO-möss, och vi är stolta över att återigen utmana gränserna för prestanda, ergonomi och kvalitet inom musutrustning åt en av de mest krävande publikerna” säger Shazim Mohammad, grundare av Glorious Gaming.

Modell O 2 PRO och Modell D 2 PRO säljs för 1390 SEK, medan Modell O 2 PRO 4K/8KHz Edition och Modell D 2 PRO 4K/8KHz Edition säljs för 1790 SEK och kan köpas nu från Gloriousgaming.com, Inet.se och MaxGaming.se. Följ Glorious Gaming på X, Instagram, TikTok och YouTube för att få de senaste uppdateringarna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00