Hem Produkt Nyheter Dynabook utökar sin produktportfölj med prestandatunga 15-tummaren Satellite Pro L50-G

Dynabook utökar sin produktportfölj med prestandatunga 15-tummaren Satellite Pro L50-G

Publicerat av: Redaktionen

Dynabook Europe GmbH lanserar Satellite Pro L50-G, den perfekta kombinationen av kostnadseffektivitet och avancerad teknologi i en lätt bärbar dator.

Dynabook utökar sin produktportfölj med prestandatunga 15-tummaren Satellite Pro L50-G 3Den nya enheten erbjuder särskilt små och medelstora företag den prestanda, tillförlitlighet, flexibilitet och anslutning som de behöver för att vara produktiva på kontoret eller på tjänsteresan.

Fantastisk prestanda, den senaste tekniken

Satellite Pro L50-G har designats med förbättrad prestanda i åtanke. Tack vare sina tionde generationens Intel Core-processorer är de nya enheterna väl rustad för att uppfylla de krav som ställs på dagens arbetsplatser. Den senaste Wi-Fi 6-anslutningen innebär snabbare hastigheter, högre kapacitet och lägre latens. Genom att stödja dubbellagring med SSD- och HDD-enheter erbjuder datorn även flexibilitet gällande prestanda och lagringskapacitet.

Optimal mobilitet, perfekt produktivitet

Satellite Pro L50-G uppfyller – och till och med överskrider – Microsoft Modern Device-standarden* och är fullpackad med användarvänliga funktioner som ser till att dina kollegor kan vara både produktiva och uppkopplade oavsett var de befinner sig i världen. Den nya enheten har konstruerats för att maximera produktiviteten på kontoret men är anmärkningsvärt enkel att bära tack vare en 15,6-tums Full HD-skärm, en lätt formfaktor på mindre än 19,9 mm och ett kompakt chassi på 1,7 kg*. Snabbladdningsbatteriet ger upp till tio timmars användning*, vilket innebär att användaren kan vara säker på att hon kan vara produktiv hela sin arbetsdag var hon än befinner sig.

Förstklassig anslutning, ledande säkerhet

Satellite Pro L50-G erbjuder flera av de senaste anslutningsfunktionerna, inklusive mångsidiga USB-C- och USB-A-portar – för alla krav på laddning, dataöverföring och anslutning av tillbehör. Tillsammans med Wi-Fi 6 ger Gigabit LAN-porten enkel och snabb anslutning till internet. För smidiga videokonferenssamtal, mediauppspelning och grafik har enheten också en HD-webbkamera och Intels inbyggda grafik. När det gäller säkerhet är Satellite Pro L50-G utrustad med lösenordsfri inloggning via en fingeravtrycksscanner (SecurePad) och ansiktsautentisering. För ytterligare integritetsskydd finns ett skjutreglage för webbkameran också tillgängligt*.

– Satellite Pro L50-G visar dynabooks förmåga att utveckla kostnadseffektiva enheter som aldrig kompromissar med prestanda, teknik eller portabilitet. Alla våra enheter är konstruerade för att stödja de sätt som vi arbetar på idag, och Satellite Pro L50-G omfattar alla funktioner som den moderna arbetaren behöver för att befinna sig på topp under hela arbetsdagen, säger Damian Jaume, vd för Dynabook Europe GmbH.

Satellite Pro L50-G finns tillgänglig från mitten av december 2019.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>