Emirates i nytt samarbete för nästa generations Wi-Fi ombord
Hem NyheterEfter Jobbet Emirates i nytt samarbete för nästa generations Wi-Fi ombord

Emirates i nytt samarbete för nästa generations Wi-Fi ombord

Publicerat av: Redaktionen

[EFTER JOBBET] Emirates kommer från och med 2020 att använda Thales lösning med Inmarsat GX global network på sina Boeing 777X-plan för att uppnå branschledande uppkoppling med hastigheter på upp till 50Mbps.

Emirates och Thales har slutit ett nytt avtal där Thales Emirates i nytt samarbete för nästa generations Wi-Fi ombord 2kommer att utrusta Emirates Boeing 777-flotta med nästa generations bredbandsanslutning ombord genom att använda Inmarsat GX global network.

Emirates och Thales har redan ett befintligt avtal för att utrusta flygbolagets Boeing 777X-flotta med nästa generations Thales AVANT-underhållningssystem. Det nya samarbetet är en del av Emirates och Thales planer på att utveckla och förbättra den senaste ombord-underhållningen och uppkopplingen (IFEC) på 777X-flottan.

Genom åren har Emirates investerat över 200 miljoner dollar för att utrusta sina flygplan med uppkoppling. Efterfrågan på Wi-Fi ombord ökar ständigt och i dag kopplar över 800 000 passagerare per månad upp sig ombord. Emirates erbjuder alla sina kunder 20 MB kostnadsfri Wi-Fi-data ombord. Skywards-medlemmar i första klass och i businessklass har obegränsat Wi-Fi kostnadsfritt medan Skywards-medlemmar i ekonomiklass får rabatterat pris.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>