Europeiska kommissionen väljer Oracle Cloud Infrastructure
Hem LEVERANTÖRORACLE Europeiska kommissionen väljer Oracle Cloud Infrastructure

Europeiska kommissionen väljer Oracle Cloud Infrastructure

Publicerat av: Redaktionen

Offentliga organ i hela EU kommer att ha tillgång till över 100 Oracle Cloud Infrastructure och plattformstjänster. 

Oracle meddelade idag att Europeiska kommissionen (EC) har gått med på att införliva Oracle Cloud Infrastructure (OCI) och dess plattformstjänster i molntjänsterbjudandena som är tillgängliga för EU-administrationen.

Kommissionen valde OCI efter en konkurrensutsatt anbudsprocess.

Det sexåriga avtalet gör det möjligt för många EU-institutioner, organ och byråer att få tillgång till mer än 100 OCI-tjänster och dra nytta av de många fördelarna med molntjänster, inklusive skalbarhet, säkerhet, flexibilitet och tillförlitlig prestanda.

Europeiska kommissionen väljer Oracle Cloud InfrastructureOCI levererar skalbar, högpresterande databehandling och gör det enkelt att migrera äldre lokala applikationer till molnet. Det ger också hög organisatorisk och arkitektonisk säkerhet med ett omfattande utbud av säkerhetsfunktioner – inklusive avancerad krypteringsteknik, integrerad identitetshantering och omfattande åtkomstkontroller – som gör det möjligt för EU:s institutioner och organ att uppfylla kraven på efterlevnad, datastyrning och lagstiftning med lägre risk och kostnad. Med hjälp av OCI kan offentliga myndigheter lagra, bearbeta och analysera data på ett säkert sätt och samtidigt uppfylla höga integritetskrav.

EU:s institutioner, organ och byråer kan nu ansluta sig till mer än 1 000 organisationer inom den offentliga sektorn, däribland den brittiska regeringen, den nederländska regeringen, den australiska federala regeringen och det amerikanska försvarsdepartementet, som alla använder Oracle Cloud Infrastructure för att modernisera verksamheten och påskynda sin digitala omvandling.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00