Grandstream lanserar avancerat ATA-box med två telefonportar
Hem PRODUKT NYHETER Grandstream lanserar avancerat ATA-box med två telefonportar

Grandstream lanserar avancerat ATA-box med två telefonportar

Publicerat av: Redaktionen

 Grandstream HandyTone 802 Analog Telefon Adapter (ATA-box).

Grandstream Networks Inc, som kopplar samman världen sedan 2002 med prisbelönta kommunikationslösningar, har lanserat en ny analog telefon adapter (ATA), HandyTone 802 med stöd för 2 analoga telefoner eller fax.  HandyTone 802 är det senaste tillskottet till Grandstreams marknadsledande serie av Ata boxar, som har migraxmiljontals installationer över hela världen. Denna enkla två portars ATA box bär en snygg kompakt design som enkelt passar in i hemmet eller på kontoret. HandyTone802 är en vidareutveckling av HandyTone 702 för att ge avancerade VoIP funktioner på analoga telefoner i bostäder och affärs installationer över hela världen.

Handytone 802 är utrustad i en ny prisbelönt design med marknadsledande IP-telefoni funktioner, avancerat säkerhetssystem och avancerade ljud-codec för användare som vill konvertera sina analoga telefoner, fax med mera till avancerade IP-telefoner. Handytone 802 stöder upp till 2 SIP-profiler med 2 FXS-portar och en 10/100Mbps port, 3-vägs konferensbrygga per FXS-port, redundant SIP-server för automatisk fail-over, T.38 fax-over-IP, unika säkerhetscertifikat per enhet, stöd för ett brett utbud av nummerpresentationsformat samt många andra avancerade telefonfunktioner. Dessutom har HandyTone 802 som första analoga box stöd för de avancerade ljud-codec G.722 och Opus för att ge absolut högsta ljudkvalitet till användaren.

– Med HandyTone 802 tar Grandstream ett första steg i utveckligen av en ny plattform för analog telefoni över Internet , säger Lasse Larsson, VD för MigraX. Med Handytone 802 visa Grandstream att analoga telefoner och system kan tas med till senaste tekniker och få tillgång till allt vad IP-telefoni erbjuder.

– Vi är glada att kunna presentera HandyTone 802 som kommer att höja ATA funktion / prestandan till en ny nivå. Dess moderna design, lättanvända användargränssnitt, marknadsledande säkerhetsskydd, och top notch telefonifunktioner gör det möjligt att fortsätta Grandstreams arv som de bästa ATAs i världen ”, säger David Li, VD för Grandstream.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00